Endelig overstået!

BESTÅET!

image

 

JUHUUUU! Jeg bestod sgu første skriftlige eksamen med 96%! Jeg havde desværre én fejl, men da jeg læste fejlen, gik det op for mig at jeg overhovedet ikke kendte svaret alligevel. Så ville aldrig kunne have svaret rigtigt! Jeg ville vildt gerne have haft 100% da man får et flot certifikat, men når jeg tænker over det, er det nu helt okay alligevel ..

Resten af dagen er gået med at lære om telefonerne ombord på den kæmpe maskine jeg snart skal flyve. Der findes 16 døre, 2 etager, 2 badeværelser/SPA hvor first class gæsterne kan tage et forfriskende bad, en stor bar med chill-out område hvor business og first class passagerer kan drikke alle de drinks og dyre champagne de vil, og endda nippe til lidt små lækkerier.. Der er et helt ‘crewhotel’ også, som bruges til crew når de skal sove på de lange flyvninger.. Det afhænger lidt af længden på turen man flyver, hvor længe man har pause til at sove.. Det kan være alt fra 2-4 1/2 timer. Så der er er sindssygt stort kommunikations system ombord, og idag skulle vi lære hvordan det hele fungerer. Det er specielt vigtigt for mig som dansker at vide hvordan jeg bruger telefonen. Grunden er nemlig at der på hver flyvning skal være en som taler sproget fra det land man flyver til, og det crew skal briefe i højtalerne på dansk. Udover dansk, bliver der som standard også fortalt på arabisk og engelsk. Så hvis jeg en dag flyver til København, kan jeg sagtens være eneste danske crew ombord, og så skal jeg selvfølgelig briefe på dansk! :)

 

image

Sidst på dagen blev vi udstyret med en kopi af de iltmasker crew har ombord til at bekæmpe brand, og så fyldte de ellers hele nederste etage i flyet med røg. Som i FYLDTE! Så skulle vi kæmpe os igennem for at finde vores lommelygter, og senere skulle vi i mørket finde en dukke som skulle symbolisere en baby, og også en kasse som symboliserede noget nødudstyr.. Shit hvor kan man bare ikke se noget som helst med sådan et monstrum på hovedet når der er fyldt med røg og lyset er slukket.

 

Torsdag kommer vores sidste eksamen for Airbus A380, nemlig vores typerating. Det er et slags kørekort som tester os i vores viden omkring ALT det vi har lært indtil nu, og man kan ikke flyve uden at bestå denne test! Så nu skal der læses! :)

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig overstået!