Turkey pt. 1

En ny begyndelse

Bum – helt ude af den blå luft, kom jeg i tanke om at jeg havde en blog. Den var ikke glemt, men jeg havde glemt at jeg faktisk havde noget at skrive om. Nu vil jeg satse på, at jeg skal starte på en frisk. Skrive om det jeg brænder for – nemlig mit arbejde. Derfor vil der fremover komme indlæg om mine oplevelser rundt i verden, i forbindelse med mit arbejde som Cabin Crew. Et arbejde jeg elsker, og ikke vil bytte ud for noget som helst.

Mine venner og familie spørger ofte – hvad er det du kan lide ved det arbejde? Vi forstår det ikke. Jo, det er en længere forklaring. Men den følelse jeg får i kroppen når piloten siger ‘Cabin Crew – take your seat’, når jeg har sat mig i sædet og vi suser ned af startbanen – den følelse kan ikke beskrives med ord. Det suser i hele min krop. Et sus af glæde. Ja, kald mig bare tosset. Men det er en følelse som jeg aldrig har haft ved et arbejde før. Jeg vågner glad og frisk – på alle tidspunkter af døgnet, efter alt for lidt søvn, med et smil på læben og en glæde over at skulle på arbejde. Dén følelse vil jeg sgu aldrig undvære for noget som helst. Jeg har aldrig haft én eneste dag hvor jeg tænker ‘Aaaah, jeg orker ikke idag’. Aldrig. Så længe jeg fastholder den følelse til hverdag, skal jeg aldrig arbejde med noget andet.

IMG_6050

Derfor – den næste tid vil jeg bruge på at skrive indlæg om min hverdag i luften. En hverdag som mange drømmer om, men også en hverdag som mange slet ikke aner noget som helst om. Følg med hvis du har lyst <3

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turkey pt. 1