En hård start!

Endelig overstået!

image

 

Puha! Idag bestod jeg sidste praktiske eksamen! Som sagt har vi haft eksamen HVER dag siden vi startede, og endda flere på en dag. Idag bestod jeg så de to sidste, hvilket var normal operation of door og Unplanned Emergencies. Den sidste var i simulator, og bestod i første forsøg! Wuhuu!  Nu er jeg kommet ‘hjem’ (føler mig overhovedet ikke hjemme på hotellet), klokken er 21:15 og jeg laver tacos. Skal studerer hele aftenen, for imorgen står den nemlig på første online skriftlige eksamen i General Safety, eller rettere sagt – alt vi har lært indtil nu! Vi får 25 spørgsmål og 30 min til at besvære, og det kan altså være spørgsmål om alt vi har gennemgået indtil nu. Og det er IKKE lidt :)

Glæder mig allerede til torsdag, for så er det nemlig weekend igen! :)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hård start!