Emirates jobinterview

Keep calm

image

Åh Gud. 41 dage to go. Når jeg logger ind på Emirates crew portal, viser den en nedtælling til afrejse. Utroligt nok bliver der mindre og mindre dage til afgang, hvilket egenligt skræmmer mig lidt..

Den næste tid har jeg tænkt at bruge sammen med min familie, mine venner og ikke mindst min søde kæreste O. Folk spørger hele tiden ‘hvad gør I når du flytter?’, og efterhånden har alle i familien og alle venner spurgt.

 

Vi ved det faktisk ikke helt. Dét vi ved, er at vi er sindssygt forelskede og vi er begge enige om om, at den følelse skal vi forfølge og vedholde på bedste vis. Og så må det ske på den måde vi nu kan. O studerer musik hjemme i Aarhus, men er heldig at have en del fri henover sommeren, hvor han selvfølgelig besøger mig i meget varme Dubai. Til efteråret skal han muligvis på udveksling i udlandet, hvilket allerede var planen da vi mødte hinanden, så dén klarer vi ved at jeg bruger min store crew rabat og flyver til ham på mine fridage og ferier. Til maj har han eksamen, og så må tiden vise hvor jeg er i verden til den tid, og om han kommer til Dubai, jeg til Danmark eller måske vi tager er helt andet sted hen – we don’t know!

Én ting ved vi dog, og det er at det handler om at have den rigtige indstilling til det hele, for på den måde at kunne klare de dage hvor man virkelig savner hinanden, og bare har lyst til at begynde svømmeturen hele vejen hjem til Aarhus, kun for at få et kram og et ‘det hele skal nok gå’. For de dage kommer. Det er jeg HELT sikker på, og nøj hvor jeg ikke glæder mig.  Jeg glæder mig dog til en masse fede oplevelser sammen og hver for sig. Allerede herhjemme er vi begge så travlt optaget af  arbejde og studier, at vi ind imellem kun ses når vi skal sove – og så bruger vi meget tid på at høre om hinandens dag osv, og det kommer vi jo til på samme måde mens jeg er i Dubai – dog uden den fysiske kontakt, og med lidt vildere oplevelser fra min side regner jeg med. :)

Så umiddelbart tror jeg at vores venner og familie er mere bekymrede for hvordan vi klarer den, end vi måske selv er, men vi prøver at forklare det så godt som muligt – og de fleste forstår os. Hvem har ikke prøvet at være forelsket? Man er vel nærmest villig til at gøre hvad som helst, og O er simpelthen verdens bedste fyr, så jeg er overbevist om at den her skal vi nok klare. Han er ligeså eventyrlysten som jeg, og dét her må virkelig kunne kaldes et eventyr :)

image

Jeg er så småt begyndt at tænke på nedpakning af mit liv i Aarhus, og alt hvad det indebærer. Jeg føler hele tiden at jeg har godt styr på det hele, men når jeg går gennem listen og ser på hvor mange dage der er til afgang, har jeg overhovedet ikke styr på noget som helst. Men er det ikke ofte sådan? Jeg ved det faktisk ikke selv, men tror det er normalt. Eller det bilder jeg mig selv ind. Nu må vi se hvordan det hele flasker sig i sidste ende – en ting er dog sikkert, jeg mangler stadig pasbilleder, billeder til USA visum, at udleje mit værelse, komme af med bilen, få styr på skat, afslutte det gamle job, pakke ned, få større pulterkammer osv osv osv. Listen er sgu næsten alt for lang endnu.. Sæt igang! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emirates jobinterview