DONE!

Juhuuu – vi er færdige!

IMG_1188

Så er vi sgu færdige.. Slut, prut, finale..

Skolen er bestået med gode karakterer, og alle vores dokumenter er nu overrakt til os, og vi er klar til at flyve.

Det var en helt speciel dag igår. Vi mødtes nemlig alle 120 elever som startede sammen, og vi havde det så sjovt. Vi ikke alle set hinanden hver dag under træningen, for vi har alle været på forskellige tider på skolen. Så det var som at ses med venner man ikke havde set i hundrede år. Tænk – det er allerede 2 hele måneder siden at jeg flyttede herned og droppede alt derhjemme.. Jeg kan slet ikke forstå det. Det er gået så hurtigt, men samtidigt har jeg oplevet så meget allerede, at jeg har svært ved at huske det hele. Jeg har mødt venner som jeg kommer til at have for resten af mit liv, mødt tossede lokale fyre til forskellige fester, festet stort set over det hele allerede, OG lige bestået en 2 måneders hård skole.. Shit – jeg ved ikke hvordan jeg klarede den. Jeg har nærmest ikke sovet i 2 måneder, og jeg er slet ikke træt. Jeg må køre må rusen af at være flyttet væk hjemmefra, stadig. Mit netværk hernede vokser for hver dag, med både crew, ikke crew, lokale og folk som bare er her på ferie. Jeg forsøger virkelig at få det bedste ud af hver evig eneste dag hernede, for vi lever kun én gang – og det kan ikke gøres om.

IMG_1213

Alle 120 nye cabin crew – alle fra forskellige steder i verden!

Det er lidt som at være på ferie faktisk. Jeg bor stadig på et hotel. Et hotel som ligger et godt stykke fra downtown. Her er rengøring hver dag, de vasker op for mig, vasker sågar mit tøj og internet skal man ikke betale for.. Ret luksus faktisk. Men jeg savner stadig lidt en base. Det hele bliver sgu lidt upersonligt. Jeg har taget en del billeder med hjemmefra, pyntenips og andre ting som minder mig om hjemme, og dem vil jeg egentligt gerne have fremme. Men det her hotel er ærligt talt en lidt anden stil en min, så det passer altså ikke helt ind.. OG SÅ MIT KØKKEN! Jeg har to kogeplader og en microovn. Det er sgu ikke noget at råbe hurra for. Hjemme bruger jeg kun ovn til at bage kage, men nu hvor jeg ikke har en ovn, kan jeg slet ikke finde på andet end retter der kræver ovn. TYPISK!

IMG_1224

Min klasse som netop har fået overrakt dokumenter

På torsdag har jeg min første flyvning. Jeg er ærligt talt ved at skide i bukserne. Det er på A380 maskinen som er den største, og faktisk sammen med en af drengen fra klassen. Vi skal til Frankfurt, og vi flyver tidligt torsdag morgen. I Frankfurt skal vi opholde os i 24 timer på et centralt hotel, hvorefter vi flyver hjem til Dubai igen. En nem og enkelt tur tyder det på. Svarer lidt til en tur til København. Vi er blot med til at observere. Vi skal nemlig have en tur på hver af de to maskiner, før vi må arbejde sådan rigtigt ombord.. Så vi bliver placeret i cockpittet under start og landing, og i løbet af servicen skal vi bare observere og hjælpe lidt til… Jeg har sat i cockpit tusinde gange før i mine gamle jobs – men INTET kan måle sig med den her maskine, overhovedet. Så jeg er nærmest mere spændt på at blive sat derud, end selve arbejdet ombord. Glæder mig som et lille barn!

Jeg har aldrig været i Frankfurt før, men har tjekket at der er en koncert jeg gerne vil høre, så nu må vi se om nogle af crewet vil med derhen. Vi er samlet 26 cabin crew, plus piloter. Så det er nærmest som en skoleklasse på udflugt! Jeg smider masser af billeder og historier op fra mine ture fremover – glæd jer!

IMG_1228

Igår fejrede vi dagen med en masse forskellige folk fra forskellige klasser, på en lækker spansk restaurant ikke langt fra mit hotel. Det var virkelig lækkert, og vi havde en skøn aften. Senere tog vi ind til byen for at feste lidt og spille beer pong, men eftersom der er ramadan, spilles der ikke musik overhovedet. Kun ganske ganske lavt. Det er sgu lidt underligt at feste med drinks og beer pong, men uden musik.. Men det må jeg lige vænne mig til, for den første uge er kun overstået – og der er 3 mere to-go! :-)

Desuden har jeg besluttet mig for at købe en bil. Jeg har idag konverteret mit kørekort om, og skal igang med at lede efter en ordentlig bil. Sådan en rigtig stor en! Men mere om det når jeg får den købt!

IMG_1250IMG_1232IMG_1242IMG_1233IMG_1257

Dagen idag  blev også brugt på stranden, som i øvrigt var helt tom pga. ramadan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DONE!