Forsinket indlæg

JUBIIIII!

image

 

Jubiiiii! I tirsdags bestod jeg endelig min sidste eksamen i faget SEP, hvilket indebærer normale procedurer og alt indenfor Emergency.

Det var virkelig en lettelse, for de sidste 2 1/2 uger har været virkelig hårde. Alt for lidt søvn, alt for meget læsning, hårdt arbejde og sindssygt meget at huske på. Jeg var ved at eksplodere til sidst, og havde virkelig svært ved at sove når jeg rent faktisk skulle.. MEN! Jeg bestod og jeg er så stolt! Det må man gerne sige, ikk?

Resten af tirsdag gik med at øve Safety demo i simulator og diverse andre samarbejdsopgaver. Vi afsluttede med pizza med lærerne, da vi skifter undervisere når vi skifter fag.

Igår onsdag, brugte vi på en session som de kalder ‘Taking Charge’ hvor vi får en god snak om dét at tage stilling, give feedback osv. Ret spændende. Vi lavede lidt online arbejde, og sidst men ikke mindst – PØVEDE UNIFORMER!

Emirates har en hel tøjbutik og en mini Matas i kælderen, hvor alle uniformer bliver fikset. Jeg prøvede og alt var super fint, så nu skal jeg afhente det hele på søndag! Kan slet ikke vente med at prøve den!

Søndag starter vores GMT (General medical training), som er 5 dage hvor vi skal lære ALT indenfor førstehjælp. F.eks hjertemassage, hvordan man behandler hjerneblødninger, osv osv. Desuden lærer vi også at tage imod et barn! Lidt tosset tænker i måske? Men det sker faktisk at kvinder føder spontant ombord, og så er vi uddannet til at gøre de basale ting der behøves. Men meget mere om det når træningen starter!

Idag torsdag har vi kun været i skole i 4 timer. En masse snak fra HR, en del om alle personalegoderne i form af MEGET billige flybilletter, osv osv. Jeg skulle også forbi posthuset for at hente mit UAE ID.  Nu er jeg fuldgyldig statsborger hernede, hvilket betyder at jeg skal overholde de regler som gælder for lokale. F.eks må jeg under ingen omstændigheder have alkohol i mit hjem, medmindre jeg har ansøgt om en alkohol tilladelse. Lidt tosset, ikk? Faktisk så har jeg om 6 måneder, slet ikle ret til medicinsk behandling i DK længere. Sådan forstod jeg det hvert fald på borgerservice. Jeg er nemlig meldt helt ud af landet. Lidt vildt at tænke på synes jeg.

Efter et smut til banken for at oprette mit Visa-kort og en tur til telefonbutikken, er jeg nu hjemme og klar til en lille lur inden der skal festes i aften! :)

image

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsinket indlæg