Wellness i Spanien

New stuff – og sygdom! :(

Juhuuuu, jeg elsker at købe nye ting. Hvem gør ikke dét? Denne gang blev det til en lækker iPad Mini.

 photo 5768150-ipad-mini_zpsf0fedd37.jpg

Jeg havde egentligt en iPad 2, men jeg har virkelig ikke brugt den særlig meget. Brugte den på min ferie til Dubai og en enkelt tur til London, men ellers har den bare ligget og samlet støv. Men SÅ fik jeg en idé. Jeg skal jo til Tyrkiet for at arbejde lige om lidt, og så kunne det jo være smart at have en iPad med i tasken til alle mine noter, og så var det jo smartere med en iPad Mini. Så nu håber jeg altså at den bliver brugt – købt er den hvert fald! :-) Og så er det jo heller ikke galt at den nu matcher med min hvide iPhone 5 og MacBook Pro. BUM!

De sidste to dage har jeg virkelig været syg. Føj for pokker. Mike lå syg med en ordentligt omgang ‘Roskildesyge’ i nogle dage før mig, og pludselig havde jeg det også. Troede virkelig at jeg skulle dø, og kunne slet ikke overskue noget som helst. Nu er jeg nogenlunde på toppen igen, men gud hvor er det kedeligt at være alene hjemme! Hende den tykke plejer jo at være hjemme, men nu er hun flygtet pga. sygdom. Øv. Men hey, der er kun 5 dage til termin!

 photo images_zps176c7999.jpg

1

  • Martine Wittendorf

    Syntes det er meget sjovt skrevet.. Er du journalist eller noget? Du formulererer dig rigtig godt og din datter ser sød ud. Vi ses

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wellness i Spanien