Nyt job

New York pt. 1

I midten af januar var jeg på tiltrængt ferie i New York. Sikke en fuldstændig ubeskrivelig by, det kan slet ikke siges nok. Vi rejste med Icelandair fra København via Keflavik. Det var super lækkert, for turen tl Island tager kun lidt over tre timer, så får man en times pause, og næste flyvning tager kun 6 timer herefter. Billetterne havde vi fundet ret billigt, og eneste minus var, at der ikke var mad med i prisen. Det manglede vi faktisk, for lufthavnen i Keflavik var ikke noget at råbe hurra for, og ombord kunne man vælge mellem to kedelige retter. Drikkevarer var inkluderet og udover dét, var det faktisk en dejlig behagelig tur.

 photo IMG_2935_zpsfeb62b9a.jpg

 photo IMG_2941_zpsab892da8.jpg
Tidlig aften lander vi i JFK og springer hurtigt afsted til en taxa. Endelig er vi kommet frem til stedet vi begge har drømt om så længe, og nu virker det hele meget surealistisk. Vi får en snak med chaufføren, som forklarer hvad de forskellige ting vi kører forbi, er. Super venligt og en meget nem måde at komme fra lufthavnen til byen. Vær dog opmærksom på at der står en del ‘taxi-hajer’ som alle prøver at lokke dig til at bruges deres taxa. Lad være med at bid å, for kun de rigtige taxaer kører efter flat-rate prisen.

Vi havde hjemmefra undersøgt markedet for hoteller en del, og fundet et hotel vi synes passede til os. Hoteller i New York er vanvittige dyre i forhold til f.eks. London, og når man aldrig har været i byen før, kan det være ret svært at overskue hvor man skal bo i byen. Vi havde googlet os frem til de forskellige bydele, og valgte et hotel tæt på Central Park, 103st street Upper West Side. Hotellet lå på grænsen til et lidt mere udsat område i nord, men man kunne sagtens gå udenfor uden at være bange. Det vigtigste for os var beliggenheden i forhold til Subway.

 photo 9c457b54-dbea-4680-a319-7cde9269fc61wallpaper_zpsd1abb04d.jpg

 Hotellet hedder Marrakech, og er meget sparsom i standard. Ingen elevator i bygningen, hvilket klart er et minus når man skal hjem med meget bagage. Personalet var hjælpsomt og skiftede vores værelse efter en nat med larm. Husk på at man i New York kun bruger sit værelse når man er træt, så hvad mere behøver man end et sparsomt værelse?

I næste indlæg vil jeg fortælle hvad vi lavede, og måske give lidt fif! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt job