Drømmer mig væk

Kærestedag – wuhuuuu!

Endelig var der tid til en kærestedag! Jeg havde glædet mig i en hel uge, og det var virkelig bare så dejligt! Vi startede med brunch på Ziggy ved Aaen, og så stod den på shopping! Jeg fik købt en iPad mini og en fin dragt til baby når han kommer. Han skal forresten hedde Carl-Emil. Synes det er det dejligste navn hun har fundet. Vi besluttede at tage i biografen, og tænkte at det skulle gøres i gammeldags vinterferiestil. Derfor blev det Min Søsters Børn i Afrika, og jeg eeeeeeelskede den! Turen gik nu til kosmetolog, frisør og så til dejlig middag på Soya2. Her er lidt billeder fra dagen! :-)

 photo IMG_3415_zps9a7f167c.jpg
 photo IMG_3412_zpsc5a62c52.jpg
 photo IMG_3413_zpsf0d76767.jpg
 photo IMG_3417_zpsee3400ca.jpg
Lillemusen veeeenter.
Vi var hos Art Of Style (kosmetologskolen) i Aarhus, og det er som altid en virkelig dejlig oplevelse. Jeg selv skulle have den sædvanlige dybderens, og det var ligeså lækkert som altid. Søde Simone tog godt imod os, og hun er bare så sød! Virkelig omhyggelig, ved hvad hun gør og er super dejlig at tale med når man ligger og bliver nusset om. Hun får klart en anbefaling fra mig, og det er helt sikkert Simone jeg bruger fremover! Der gik hurtigt halvanden time, og det var virkelig lækkert, og desuden virkelig billigt. 235,- for en virkelig lækker behandling – det burde alle prøve! :)
 photo Skaeligrmbillede2013-02-12kl214823_zps004e86a5.png
Så blev det frisøren, og det var selvfølgelig hos Benjamin. Mike kender Benjamin rigtig godt, og nu hvor han havde fået salon i Aarhus, skulle han helt klart have et besøg! Super dygtig frisør som virkelig ved hvad han lever. Kommer fra gode saloner i København, og han er bare helt nede på jorden og er virkelig cool!
I dag og imorgen kører han faktisk tilbud på Downtown.dk i Aarhus, hvor man kan få klip og reflekser til kun 765,-. Det er 50% i forhold til normalprisen, og der er næsten udsolgt allerede! Skynd dig ind og tjek det ud hvis dit næsten besøg hos frisøren skal være dit bedste! www.downtown.dk sælger dealen, og Benjamins hjemmeside er http://benjamin-innovation.dk/

Alt i alt en virkelig dejlig dag hvor det bare stod på kærestehygge! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer mig væk