Hjemmelavet sorbet

Hyggedag med hende den tykke

De sidste par dage har simpelthen været så kedelige! Jeg har gået hjemme med hende den tykke, og bare ventet og ventet på lillemanden. Men han vil sgu ikke ud endnu. Termin er d. 21/2, så han kan egentligt komme hvornår det skal være! Vi har set alt der kan ses i tv og på diverse onlinekanaler, så idag besluttede vi os at der skulle ske noget – nemlig brunch! Juhuuuu. Vi har været faste brunchsted i Aarhus, nemlig Ziggy Sidewalk. De brunch som findes ved Aaen i Aarhus, er egentligt meget det samme. Dog har vi altid kommet på Ziggy, så hvorfor dog lave om på dét?

Desværre var Ziggy helt fyldt, så det var chancen til at prøve noget nyt. Cross blev valget, og det var faktisk også ret lækkert! :-)

 photo IMG_3390_zps016588e8.jpg

Planen var shopping, men med en gravid som kan poppe hvornår det skulle være, er det desværre ikke altid nemt. Vi nåede dog lige hurtigt i Magasin, hvor jeg fandt en ret fin trøje.

Bubble Tea er jo det helt store nye her i Aarhus, så vi skulle som sædvanligt lige et smut forbi! Min favorit er helt klart ‘Dansk sommer’, som indeholder hyldeblomst, sort the, og appelsin boba-kugler. En helt sikker vinder – ALTID!

 photo IMG_3393_zps8696f29a.jpg
 photo IMG_3391_zpse19a6d8d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet sorbet