BESTÅET!

Forsinket indlæg

Endelig har jeg lige en halv times tid til at skrive et indlæg. De sidste dage har været vanvittige. Jeg er så træt, sover max 5 timer om natten, og er i skole fra ca. 10:00-20:00 hver dag, efterfulgt af lektier til sent. Ikke mærkeligt at jeg begynder at se gammel ud – de burde give mig et tilskud til botox som jeg kan bruge når skolen er færdig.

IMG_0309

I torsdags jeg min sidste eksamen for den store flyver, Airbus A380. Det var en afslutning på alt vi havde lært i to uger, og eksamen gør at vi kan arbejde ombord, lovligt.

Det var noget af en mundfuld! Eksamen består af 40 spørgsmål med 4 svarmuligheder, som omhandler ALLE de mange hundrede sider vi har læst indtil nu. Den skal beståes med minimum 80%. Desuden skal vi også bestå en test om nødudstyr. På skærmen kommer et billede af flyet frem, alle dens døre og alle crew sæder ombord. Herefter skal vi trække 9 forskellige slags udstyr hen til deres pladser, og herefter rette antallet. Det er IKKE så nemt som det lyder. Der findes sindssygt meget udstyr ombord, flyet har 16 døre, og endnu flere crew sæder. Og der ikke umiddelbart nogen logisk måde at lære det på, så jeg studerede det meste af natten, og gik først i seng kl. 3:00.

Jeg bestod hovedtesten med 95% og udstyrstesten med 100%!

Jeg var så nervøs inden testen, og kunne nærmest ikke fokusere. Men jeg klarede det, og jeg er egentligt lidt stolt! Jeg kan dog ikke ånde helt lettet op endnu, for de næste 3 dage skal vi så lære fuldstændig de samme ting igen – dog bare for Boeing 777 som er en anden slags flyver. Så alt vi har lært på 2 uger, skal nu læres på 3 dage. Derfor tror jeg heller ikke at jeg får så meget søvn i de her dage. Men nu må vi se! Imorgen mandag skal jeg verbalt fortælle omkring alt nødudstyr, og dette skal gøres ordret som skrevet i manualerne. Det er ikke helet nemt som en dansker som mig, som ikke er så stærk i advanceret engelsk. Men det går, jeg skal bare lige læse det hele ca. 100000 gange.

IMG_0443

Officielt billede af hele min klasse til firmaet. Vi er nationaliteter fra hele verden. Korea, Grækenland. Malaysia, Thailand, Rusland, Mauritius, Danmark, Italien, Rumænien, Egypten, Polen og Australien.

Vi er super gode til at hygge os sammen, og hver frokost sidder vi faktisk helt automatisk sammen i kantinen, som nogle af de få klasser. Vi griner, sludrer og har det egentligt bare skide sjovt! Det er fuldstændigt rigtigt hvad tidligere elever siger – ens klasse bliver ens nye familie. Vi er alle kommet til Dubai uden noget som helst, så det er godt at vi alle holder sammen! <3

IMG_0410IMG_0415

I weekenden tog jeg til stranden med nogle venner, men det var simpelthen det dummeste man kunne gøre! Jeg havde vilde tømmermænd (det kan I læse mere om længere nede), og vejret sagde hele 43 grader! Når man gik udenfor, føltes vinden som en varmluftsovn. Så forestil dig at gå en tur i en 200 grader varmluftsovn . Det er helt vildt at det allerede er så varmt i april!

I sidste uge havde vi en virkelig sjov dag i skolen! Vi skulle øve alle nødprocedurer som kunne ske i tilfælde af en nødlanding på vand. En del af tingene er fortrolige, og derfor kan jeg ikke fortælle så meget! Men vi skulle i vandet i en redningsflåde, samles i flok, sætte ‘tag’ på, springe i vandet med redningsvest og lære at holde os varme. Det var skide sjovt, og virkelig lærerigt.  Desuden skulle vi også øve evakuering fra flyet, og det har jeg egentligt gjort mange gange før i mine tidligere selskaber. Det er dog en smule anderledes her – for flyet er gigantisk, og derfor skal der også springes ud fra en meget højere højde. Det er skide sjovt og man lærer en del af at prøve det på egen hånd.

IMG_0358IMG_0357IMG_0343

Det var endnu et indblik i hvad jeg går og laver i skolen.. Men hvad laver jeg i weekenderne? Jo. Det er ganske enkelt. Fester, hygger mig med vennerne og spiser en masse god mad. Jeg har weekendfri fredag og lørdag, så torsdag betyder festdag. Det er super nemt at finde sig et ‘netværk’ hernede, for vi alle er havnet her i samme båd og er helt uden venner fra start. Derfor er det super nemt at finde ‘venner’, eller rettere folk at lave sjove ting sammen med. Torsdag vidste en af drenge noget om en ‘hemmelig’ fest på en tagterrasse på et hotel, og her skulle vi da til! Vi tog en stor flok dertil, og havde en virkelig sjov aften! Udsigten over byen var helt fantastisk, musikken god og drinksene helt okay!

IMG_0409IMG_0413

Fredag blev brugt på stranden og de 43  grader som sagt, men også en middag i Dubai Mall med gutterne! Vi har det så skide sjovt sammen – og det er dejligt når man nu er væk hjemmefra. Jeg savner alle hjemme helt vildt, og selvfølgelig specielt O! Vi skyper sammen næsten hver dag, og det hjælper en hel del på det. Tiden flyver afsted for mig, og lige om lidt har jeg været her en måned. Den næste tid skal bare gå hurtigt også, for så bliver det nemlig juni, og så kommer O herned til mig! Jeg glæder mig så meget at jeg overvejer at lave en nedtællings plakat til væggen, men det er sgu nok lidt for tosset! :-) Jeg har faktisk ønsket ferie i både august og september, og får jeg disse, ses vi mindst én uge hver måned i 4 måneder, og dét glæder jeg mig til! Jeg er sindssygt forelsket stadig, og savnet giver mig egentligt bare mere blod på tanden til at klare den her afstand. Vi har en helt klar plan over hvordan den næste tid skal klares, og jeg er ikke et sekund i tvivl over at vi klarer den!

Fredag aften blev jeg lokket med i byen, og endte på Barasti Beach Club – og det samme gjorde 2000 andre mennesker også. Et vildt sted hvor man danser i sandet på stranden, med udsigt over Dubais skyskrabere. Dubai er så fantastisk og her er så sindssygt meget at lave og se, og ikke mindst en masse fede fester!

IMG_0429

IMG_0449

Idag har jeg skypet med familien. Mormor har nemlig fødselsdag og familien var derfor samlet. Det er jo også mors dag, så jeg havde bestilt blomster på nettet til både mor og mormor – og det virkede som om at de blev glade for dem! Hvad havde man dog ikke gjort uden teknologien? :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESTÅET!