Juni roster

Stilhed før stormen


image

Ja, her er lidt stille for tiden. Der er mange årsager til det. Der sker så mange ting omkring mig i øjeblikket, både godt og dårligt, plus at jeg hele tiden skal koncentrere mig om skolen. I øjeblikket er vi igang med 2. sidste uge, hvilket er vores service træning. Der er netop disse ting vi kommer til at bruge hver dag ombord, så det er med at spidse ørene… Det er er ekstremt stort emne, da Emirates flyver til over 150 destinationer jorden rundt, og story set hver flyvning har en speciel service.

Tag f.eks maden.. Alle ved at der bliver serveret mad ombord på et fly. Emirates har ansat mange hundrede kokke fra hele verden, og på den måde kan de sikre at en indisk kok laver maden til flyvninger til Indian, en Italiens til Italien, osv osv.. De har virkelig tænkt over det. Emirates forsøger at gøre maden til noget specielt. Noget man kan huske. Derfor er der ekstremt mange lokale specialiteter. F.eks hvis du flyver til Japan, så er der selvfølgelig spisepinde og cupnudles ombord. Det er ikke et krav, men det er meget populært at spise nudler i Japan – så det har vi selvfølgelig ombord. Det samme med England. Der serveres selvfølgelig afternoon Tea med lækre friske scones – selvfølgelig med en lækker marmelade. Igen. Det er ikke noget som er obligatorisk. Alle får den lækre varme anretning som altid er inkluderet, men for at gøre det til en oplevelse som man aldrig glemmer, så kræses der for detaljerne… Kan i gætte hvad der serveres som ekstra snack på vores ruter til USA!? Pizza selvfølgelig! Vores helt egen Emirates Pizza.

Desuden er alt mad ombord hos Emirstes tilberedt på Halal metoden. Det betyder at det ikke indeholder grisekød, alkohol og at dyret er slagtet på en hel ny måde. Det er desuden slet ikke tilladt at have nogen form for svinekød inde i kabinen, da vi jo er et muslimsk firma, og derfor flyver med rigtig mange muslimer verden rundt.

 

Lige om en uges tid starter Ramadan. Jeg laver et længere indlæg om hvad det betyder for Dubai og mig, men til de der ikke ved hvad det er, er det en hellig måned i den islamiske kalender, hvor alle raske muslimer skal faste fra solopgang til solnedgang. Ingen vand, ingen mad og ingen cigaretter. Det har en ekstremt stort betydning for alle som bor i Dubai – inklusiv mig.. Men meget mere om det når vi nærmer os..

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni roster