Velkommen til en verden af oplevelser

Nyt job

Nu kan jeg vist ikke holde det hemmeligt længere. I starten af april rejser jeg til Tyrkiet for at arbejde. Jeg skal arbejde som guide for et dansk selskab. Selskabet hedder Nazar, og er en del af TUI familien, som også huser f.eks. Star Tour. Nazar sælger kun luksusrejser til 4- eller 5 stjernede hoteller med All Inclusive. Jeg glæder mig som et lille barn til at komme igang, så den næste tid kan kun gå for langsomt. Jeg kommer til at bo i byen Side, som de fleste charterrejsende kender. Byen er en lille romantisk by med en masse ruiner og smukke steder at besøge.

 photo Untitled_zps0e0d86e5.png

Side har mange oldgræske ruiner og er gammelt amfiteater med plads til 17.000 tilskuere, hvor der i gamle dage blev holdt gladiatorkampe. Idag bruges amfiteateret til museum og nogle sommer tider også som scene for teaterstykker. Byen inderholder også romantiske små gader med restauranter, caféer, lokale butikker og romantiske udkigsposter til en stille aftentur. Side har også en velbevaret havn hvor der hver dag sejler mange både ud, til en hel dag med masser af dejlige oplevelser.

Man kan næsten høre hvor meget jeg glæder mig! Jeg skal bo i Side i 7 måneder, og jeg er så heldig at min kæreste skal bo samme sted. Bedre bliver det ikke :-) Desuden har en del af mine venner og min familie allerede lagt billet ind til at besøge os dernede. Kunne forestille mig at det bliver rart med besøg fra det velkendte Danmark, når hverdagen går lidt for meget op i sol og sommer ;-)

 photo city-1041-20-0187776-1210310140_zpsfdfc909f.jpg

Jeg kommer til at have min daglige gang på et kæmpe luksushotel som hedder Pegasos World, 6 km udenfor Side.

 photo 1156298112_zps25e8be1c.jpg

 photo EUROPE___MEDITERRANEAN_TURKEY_CON_TUR__TURKEY_-_ANTALYA_SIDE_RES_000457__SUNTOPIA_PEGASOS_WORLD_zps98ffd1d2.jpg

 photo pegasos_hotel_04_zps6b7e705e.jpg

Hotellet er gigantisk. 5 stjernet luksus for hele familien med en af de største pools i middelhavet. Hele 10.000 m2 med både piratklub og svømmeskole for de mindste.

Hotellet er indrette som en lille by, og man kan få værelser der huser op til 5 personer – så kan hele familien bo sammen. At nævne er også gratis is hele dagen, 600 meter privar strand, underholdning hele dagen og et stort udvalg af udflugter til spændene steder i Tyrkiet.

Indspireret? Én uges ophold fra Aarhus lufthavn 9/6 koster 5499,- pr prs.

Meget mere kan læses på http://www.nazar.dk/hotell/pegasos-world

Der vil selvfølgelig komme en del indlæg fra Tyrkiet i fremtiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til en verden af oplevelser