San Francisco

OKTOBER SKEMA

img_2958

Oktober, kære oktober. Hvor går turen mon hen?

Hver måned har har vi mulighed for at ønske flyvninger. Vi er alle delt ind i 7 grupper som går på tur, hvilket betyder at hver 7. måned er du forrest i køen til de gode flyvninger. Desværre er vi så mange økonomi crew at systemet ikke helt kan finde ud af det, så den giver os ikke alle ønsker – men forsøger! (Sjovt at vi er for mange økonomi crew når vi faktisk desperat mangler personale….)

Så jeg skulle ønske flyvninger for oktober, og jeg forsøgte mig med alle de destinationer som er enormt svære at få. F.eks Rio i Brasilien. Vi er kun 7 økonomi på den tur dagligt, og forestil dig at måske 6000 har budt på den!? Nærmest umuligt! Jeg fik 2 i min sidste top måned, så jeg har egentligt været der, men kunne godt tænke mig at besøge det igen. Husker ikke mine ønsker 100%, men jeg bød på Rio,  Tokyo og Fort Lauderdale (Miami)… Her kommer hvad jeg rent faktisk har fået ……

img_2957

 

  • Rom, Italien
  • Shanghai, Kina
  • Singapore
  • Manchester, UK
  • Fort Lauderdale, US, Florida x 2
  • Kuwait (turnaround)
  • Hyderabad, Indien (Turnaround)
  • Dammam, Saudi Arabien (turnaround)

Jeg er faktisk rigtigt godt tilfreds med mit skema. Selvfølgelig vil jeg helt ingen turnarounds have, men alle 3 er faktisk forholdsvis korte, så det er ikke de helt slemme!

Rom har jeg aldrig besøgt, og jeg har virkelig glædet mig! Min gode ven bor i Rom, men selvfølgelig er han flyttet til London for at arbejde – DAGEN FØR jeg kommer. Så typisk! Men jeg har fået en masse tips fra ham.

Shanghai har jeg byttet mig til. Havde endnu en Rom før. Jeg har hørt at Shanghai er en af de ‘bedre’ kinesiske destinationer, så det er jeg ret spændt på!

Singapore har jeg også byttet mig til! Før havde jeg Milano, men tænkte at jeg ville prøve noget nyt! Har aldrig rigtigt hørt så meget om stedet, så det bliver en spændende tur!

Manchester er som hvilken som helst engelsk destination. Jeg har allerede været der, men jeg har en god ven i byen, som desværre ikke var hjemme sidste gang, så denne gang skal vi på tur i byen og se hvad Manchester har at byde på. Krydser fingre for at det ikke regner som det altid gør!

Sidst men ikke mindst, Fort Lauderdale. Det er en ny rute vi åbnede 7 måneder siden. 15 timers flyvning i vores lidt mindre 777-200, med kun 5 økonomi crew. Så den er nærmest helt umulig at få! Men jeg fik to!!!! Den første er 2 1/2 dag layover og den sidste er ikke mindre end hele 4 dages layover! Det er jo nærmest som en lille ferie! Jeg blev rigtigt gode venner med en fyr som hedder Tarek, som i en periode boede i Dubai for at arbejde, men desværre var nødsaget til at flytte tilbage til Miami. Lige siden dén dag, har vi forsøgt at få det hele til at passe for at kunne ses igen! Endelig lykkedes det – efter så mange måneder! Glæder mig så meget til at hoppe ind i en lejebil og bare tage på opdagelse i Florida med ham! Dét bliver sjovt!!

img_2959img_2961

 

Som sagt, er noget at det bedste ved mit job, at jeg møder så mange fantastiske mennesker på min vej. Jeg har venner eller bekendte, stort set i hele verden! Hvor fedt er det ikke lige? Så kan man altid rejse og besøge hinanden og vi ved jo alle, at den bedste måde at besøge steder på, er sammen med en lokal. Så jeg føler mig virkelig heldig at møde så mange mennsker på min vej, og glæder mig til at møde endnu flere!

Tips og ideer til mine destinationer? Skriv en kommentar! :-) img_2960

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

San Francisco