ROADTRIP! //

Hurtig Update på nye destinationer

Hej med jer! Og undskyld igen igen. Tingene går så stærkt hernede, og jeg prøver virkelig at fokusere på min eksamen som kommer op mandag, så der er virkelig ikke tid til meget bloggeri.

Jeg landede hjemme fra Johannesburg, Syd Afrika igår morges, efter en helt fantastisk tur! Jeg niver stadig mig selv i armen når jeg tænker over, alle de fantastiske oplevelser jeg får med mit job. Syd Afrika havde jeg slet ingen forventninger til, udover at Johannesburg er et halvfarligt sted at opholde sig, når mørket falder på. Jeg fik for et års tid siden tatoveret #yolo (you only live once), og det prøver jeg virkelig at leve efter hernede selvom det er så cliché at jeg nærmest kaster op. Hahah.. Så der skulle self opleves lidt i byen. Jeg spiste med crewet og drak en pokkers masse vin, og så besluttede jeg mig at besøge en bekendt jeg vidste boede dernede. Vi havde kun mødt hinanden kort i Dubai, men han var hjemme – så hvorfor ikke tage et glas vin? Jeg sprang i en Uber derud, og efter alt det skidt man hører om den by om natten, var det med en lidt nervøs Mikkel, at han kørte mig til min ven. Vi havde det sjovt, fik en masse vin og sludrede som vi plejer. Folk spørger mig tit hvorfor jeg kender så mange mennesker? Jo, den er nem. Jeg elsker at være social og elsker simpelthen at møde nye mennesker. Jeg møder en masse nye mennesker i mit job, og hvorfor ikke benytte sig at disse kontakter  når jeg rejser jorden rundt!?

Næste morgen mødtes jeg med to piger fra crewet – vi skulle nemlig ud og kæle med løver. Det var noget af det bedste jeg har gjort, og jeg skriver et helt indlæg om det meget snart.

 

NYT SKEMA ER UDE!!!//

 

Oktober var den første måned hvor jeg kunne ønske flyvninger, jeg ønskede følgende: København 2/10 for Justin Bieber koncert, Stockholm, Oslo, Moskva og Mauritius. Fik jeg noget af det? Næ. Her er hvad jeg fik:

 

  • København (25h layover)
  • København (25h layover)
  • Johannesburg, Syd Afrika (24h layover)
  • Beijing, Kina (31h layover)
  • Brussels (24h layover)
  • Cairo, Egypten (turnaround)
  • Tehran, Iran (turnaround)

Jeg er egentligt ok tilfreds. København får jeg aldrig nok af, men det ville have været dejligt at de havde givet mig turen på den dag jeg ville. Johannesburg var en fantastisk tur, så mon ikke det bliver dejligt igen!? Hans Jacob og jeg var i Kina sidste år, og jeg lovede mig selv at det skulle jeg ALDRIG igen.. men nu er jeg lidt tvungen, og måske det bliver bedre denne gang? Min kammerat vil prøve at bytte sig til at komme med på min flyvning, så det skal nok blive sjovt i sidste ende. Brussels har jeg aldrig været, så det er egentligt den eneste  nye destination.

Jeg ved at jeg har en del læsere fra hele verden, som læser min blog via Google translate. Hvis I har spørgsmål til mig, mit job eller noget helt andet, så skriv en kommentar til indlægget!! <3

 

IMG_4563 IMG_4564 IMG_4565 IMG_4566

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROADTRIP! //