Glasgow // nyt blæk i kroppen

NYT SKEMA ER UDE!//

YES! Endelig var næste måned skema udkommet. Eller faktisk udkom det d.26, men jeg har simpelthen haft så travlt med et nyt projekt, at jeg ikke har haft tid til at opdatere herinde! Hvad dét projekt er, kommer der snart meget mere om.

Min første flyvning i august er allerede imorgen, og her går turen et helt specielt sted hen. Kan I gætte hvor?

image

Ja, den er sgu rigtig nok. Jeg skal til København. Da jeg startede her, troede jeg at det ville vrimle med københavner flyvninger til mig, pga de ekstremt få danske ansatte. Men så fandt jeg ud af, at det slet ikke er et krav med dansktalende personale til København, fordi de fleste danskere taler så godt engelsk. Skide irriterende!  :)

Men jeg fik altså en tur alligevel. Er selvfølgelig eneste dansker ombord, og vi flyver i vores store A380 i 2-class modellen – dvs uden første klasse. Det er danskerne sgu for nærige til at købe. Så førsteklasse er fjernet, til fordel for en masse ekstra pladser i Economy. Det betyder også at øverste etage ikke længere kun er beregnet til rige folk – nænej, pøblen får skam også lov til at sidde der på denne tur. Jeg fløj en tur på samme maskine i sidste uge, og jeg må sige at jeg er vild med at arbejde ovenpå. Vi er kun 4 Economy personaler til at håndtere de 120-150 gæster, så vi hygger os lidt mere end nedenunder, hvor det sommetider minder mere om et bur fyldt med aber i zoo. Mennesker over ALT og titusinde ting at holde øje med.

Jeg glæder mig helt vildt. Ikke mindst til at komme hjem, men også til at se mine venner og min far. Han er nemlig i København for tiden, så det kunne ikke passe bedre. Hans Jacob kommer også til storbyen og bor sammen på mig på mit hotel. Og så skal jeg shoppe. Alle de ting jeg savner. Bacon. Knoer lasagne. Shots. Mere bacon. Cocktailpølser. Og ja. Tusinde ting. Det går virkelig op for en hvor meget lækkert vi har hjemme, når man flytter til et fremmed land i Mellemøsten hvor størstedelen af indbyggerne er fra Indien, Pakistan og Philippinerne.

Hele min august måned ser således ud:

  • København (layover 27 timer)
  • Newcastle, UK (layover 25 timer)
  • Perth, Australia (layover 27 timer)
  • Amman, Jordan (turnaround)
  • Kabul, Afghanistan (turnaround)
  • Oslo (layover 26 timer)

Se – det ser lovende ud! Kun 2 turnarounds og lidt blandet med Europa osv. Har været en del i Bangkok på det sidste, så det bliver godt at komme lidt andre steder hen. Newcastle havde jeg sidste måned, men dagen inden pillede de mig af, grundet for meget crew – og jeg var den nyeste! Øv bøv!

Oslo har jeg udelukkende fået fordi jeg har deklareret at jeg taler norsk. Når man starter hos Emirates, skal man deklarere hvilke sprog man snakker. Enkelte bliver man så testet i, f.eks spansk, kinesisk og japansk – specielt hvis du ikke har baggrund derfra men blot har lært dig det. Ud fra sprogene man har deklareret, bliver man så spredt ud til de forskellige destinationer! Kravet er at man skulle kunne forstå sproget 100%, tale det flydende (kunne læse briefinger og håndterer kundesituationer), og endda også kunne skrive  på sproget. Jeg har deklareret dansk, svensk, norsk og selvfølgelig engelsk. Jeg taler alle sprogene hvis jeg skal, men med en god jysk udtale. Bedre bliver det ikke. Kan simpelthen ikke vente til imorgen. Jeg elsker  når der en sjældent gang er danskere med ombord, for jeg føler at jeg kan give en endnu bedre service, og de danskere som møder mig i f.eks Bangkok, bliver helt forvirret over at der er en dansker ombord på en arabisk flyver i Thailand.

// vidste du at der på hver enkelt flyvning bliver annonceret hvor mange nationaliteter crewet ombord har, og hvor mange sprog de snakker? Imorgen til CPH er vi 17 nationaliteter som taler 15 forskellige sprog!

imageimageimage

 

2

  • Så härligt att du verkar ha det bra 😍 Men bara sex flygningar på en månad?? Du är ledig mycket du haha! Ha det gött hemma i danmark! PUSS

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mworld1360260088812

      Ja, det er ikke mange. men et layover bruger man 2 hele dage plus en hviledag efter, så det er faktisk 3 i alt. Kommer du snart på besøg? :*

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glasgow // nyt blæk i kroppen