JEG FLYTTER!!!!

LONDON BABY! //

London. Kære London.

Jeg elsker simpelthen London. Jeg har været der nok 10-15 gange, og har fået mine små favoritsteder i byen som jeg virkelig holder af at besøge. Så det var med stor begejstring at jeg kunne se London Heathrow på mit skema. image

Vi har rigtig mange flyvninger dagligt til London og de mange lufthavne omkring byen, og alle turene har et knapt så godt rygte. Det er nemlig super travle flyvninger som altid er fyldte. Og så er der jo den lille ting, at englændere nyder en god Gin & Tonic – hvilket jo selvfølgelig er sjovt, men til tider lidt hårdt. Vi er 25 cabin crew på denne tur, inklusiv cockpittet.

Turen gik skide godt, og vi ankom 16:20 engelsk tid, så der var ikke så meget at gøre den dag. Vi bor nemlig virkelig langt fra centrum, og det er ret bøvlet at skulle ind til byen. Så jeg mødtes med to australske piger i restauranten på hotellet, og fik og en dejlig middag. Alle hoteller vi bor på, giver 50% på alt mad og drikke på hotellet til os, så det er ofte meget nemmere at spise der, end at tage ud. Hvert fald lige dét her hotel, fordi det faktisk ligger i Windsor og slet ikke i London.

Næste morgen havde jeg aftale med samme piger, at vi skulle tage ind til byen for at udforske lidt. Så efter morgenmaden, mødtes jeg med Ana fra Sydney, og vi var klar til at udforske. Den sidste pige ville hellere blive og sove, så det var altså bare Ana og jeg.  Ana havde kun været i europa 3 gange før, så jeg skulle være hendes tour guide. Vi havde det super sjovt, og fik snakket en del om løst og fast. Tænk – en pige som hende, har aldrig nogensinde set sne! Nå, men vi fik taget en hotel bus ind til lufthavnen, derfra med metro til downtown og senere videre til Wesminster station, som ligger lige hvor de gode attraktioner er. Her kunne vi nemlig gå op fra stationen, og have direkte udsigt til Big Ben & London Eye.

imageimageimageimage

Vejret var helt fantastisk, og jeg havde selvfølgelig taget alt for meget tøj på. Ana havde forinden været på en anden flyvning til Birmingham, og her havde hun opdaget fantastiske Primark. Primark, er for de der ikke kender det, en møg billig, stor butik, som sælger tøj, sko, tasker, makeup, nips, pynteting osv osv. Det er meget kendt, og specielt for cabin crew er det en stor ting. Det er nemlig billigt, og skide godt til at købe basic ting. Så jeg tog hende til Oxford Street og den store Primark der, hvor vi brugte godt 2 timer faktisk.  Den ene brugte jeg så på at finde hende igen, men det er en helt anden historie! :)

Da vi endelig var færdige, sluttede vi med en lækker frokost på et lille italiensk sted, inden turen gik hjem til hotellet igen. Vi ankom 20 minutter inden vores wakeup call 16:20, så vores timing var helt perfekt!  (Wake-up call er hotellet der ringer til vores værelse og forsikre at vi er hjemme og vågen. Det gør de 1 time inden bussen kører. Er du ikke på værelset, kommer de og banker på – og er du er stadig ikke, så er du lidt i problemer :) )

Flyvningen hjem fra sen aften/nat, så vores passagerer sov for det meste, og vi hyggede os sammen i crewet for at fordrive tiden.

 

…. Vidste du at Emirates tilpasser servicen til de forskellige ruter? Så til London, får man udover den sædvanlige varme mad, faktisk også Afternoon Tea! Her serverer vi lækre varme scones med marmelade! Yummi Yummi! Når først duften spreder sig i kabinen, vågner alle passagerer sjovt nok op – uanset hvor dybt de sover!

2

  • Marie Siegersted

    Pæn prol betragtning og skriv. Men dem slal der jo også være plads til 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FLYTTER!!!!