Undskyld / BANGKOK!

JEG FLYTTER!!!!

image

Okay. Så gik den sgu ikke længere. De sidste 3 måneder har jeg levet luksuslivet på hotel. Hotellet har vasket mit tøj, gjort min lejlighed ren, taget min opvask, og generelt været skide søde. De åbner dørene for en, hjælper med selv de mindste ting, og satte endda en kage til mig på værelset, på min fødselsdag. Hotellet ligger life overfor en metro og endda ovenpå en McDonald’s. Jeg har været heldig. Men nu går den åbenbart ikke længere.. Hvis man tager hotellet en måned i mit værelse, og betaler via f.eks hotels.com, så koster det ca 25.000 om måneden….

 

De sidste mange måneder har Emirates ansat så mange nye, at det har været svært at finde lejligheder til alle. Derfor har flere boet på hotel. Og med flere, mener jeg flere hundrede. Alene på mit, vil jeg skyde på at vi bor 250. Flere har boet der i op til et år. Tænk at vi er omkring 25.000 cabin crew, og ALLE skal have en lejlighed. Godt nok bygger Dubai hele tiden boliger, men der er jo også grænser for galskaben.

 

Igår fik vi så alle e-mail med overskriften URGENT! Altså som i at nu er det nu og vi skulle skynde os. De forklarede fint at vi nu skulle flytte, da det simpelthen er for stor en omkostning. (F.eks bor nogle andre på et af Hiltons hoteller i byen. Gætter heller ikke post det er billigt)

Vi skulle skrive hvilken da vi havde mulighed for at flytte, og hvis vi havde venner på hotel, skulle vi skrive deres medarbejdernummer, så ville de gøre hvad de kunne for at sætte os sammen. Da vi kun har skema til d.31, of deadline for svar er på lørdag, kunne vi godt regne ud at flytningen var lige om hjørnet.

Flabet som jeg er, svarede jeg lyn hurtigt at jeg gerne ville bo sammen med Stefano, en skide sød Italiensk kollega som jeg kommer skide godt overens med. Det samme gjorde han. Men jeg fik også lige snøret ind at vi selvfølgelig gerne ville bo på Sheikh Zayed Road som er Downtown Dubai med alle klubber, malls og restauranter.. Og de absolut bedste lejligheder…

Idag 13:20 kom mailen så. Jeg var hjemme og så film med en ven, og mit hjerte stoppede lige et sekund. Det er nemlig sådan, at man ikke kan flytte hvis man ikke kan lide stedet. Alle flytninger er nemlig låst til 2017, så eneste mulighed er at tage løntilskud til lejlighed, flytte ud af deres bolig, og selv  finde noget. Der er bare en del minusser ved dette, som f.eks ingen gratis transport, Security i bygningen eller hjælp hvis noget er i stykker. Og desuden kan jeg først tage de penge, efter 6 måneder. Og flytter man først ud, kan man aldrig flytte tilbage igen.

Så det er ret vigtigt at man får en god bolig fra start, for det er altså længe man evt. skal bo der.

Listen kom, og eneste to på listen af alle de jeg kender der bor på hotel, var Stefano og jeg. Det gik hurtigt op for mig at de ikke havde sat os sammen. Pis også. Nu var det tid til at se hvor jeg skal bo. Obaidullah building stod der. Det kender jeg udemærket godt. En del kollegaer fra klassen bor der. Øv! Det er nemlig en af de ældste bygninger Emirates har, og var en af de første de byggede. Det ligger på nordsiden af lufthavnen, hvilket gør det meget nemt at komme dertil, men nu har jeg endnu længere til Downtown end jeg har nu, og der var allerede langt i forvejen..

 

Nu hvor jeg ikke skal bo med Stefano, ved jeg faktisk ikke hvem jeg bor med. Jeg har lejlighedsnummeret, og mit værelsesnummer. Så nu ved jeg bare at jeg skal bo på 6 sal, i en bestemt lejlighed, i værelse B. Hvem som helst kan bo i det andet værelse. Der kan endda være 3 værelser. Det kan være en helt ny, en det har været her i 10 år, eller noget helt andet. Alt jeg ved er, at jeg nu skal bo sammen med den/de personer, indtil jeg en dag stopper eller flytter ud for mig selv. Lejlighederne er kæmpe store. Det er et plus. Der er balkon, og som i alle lejligheder, tilhører der pool og fitness til bygningen. Så nu må jeg se hvad det er for noget, inden jeg begynder at brokke mig. Én ting er sikkert – nu får jeg endnu mere brug for den bil jeg lige har købt – for der er sgu langt til alt nu!

 

Hvornår flytter jeg så? Det gør jeg allerede d.27 juli, altså om mindre end en uge. Heldigvis har jeg fået en lokal ven til at hjælpe med at flytte, for jeg har allerede fået skrabet alt for meget lort sammen på de sidste 3 måneder!

Hav en dejlig weekend! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld / BANGKOK!