Første flyvning

Nu bliver det alvor


image

Igår havde jeg min første tur på B777. Vi fløj B777-300ER til Bengaluru i Indien. Turen var en turnaround, hvilket betyder at vi fløj 3 timer og 25 minutter derned, ventede i knaps halvanden time, og tog turen tilbage igen. Begge veje havde vi omkring 280 passagerer i Economy, og turen gik super fint. Supervisoren spurgte om jeg ville deltage i servicen alene eller følge med en anden, og jeg følte mig egentligt ret sikker, så jeg tog servicen alene. På de her korte ture, er servicen stadig ret præcis.

På jorden, inden dørene lukkes, udleveres der vådservietter, Nimbu Pani (indisk Lemon drik), menukort og legetøj til børn. Når vi så kommer i luften, leveres alle specielle måltider. Og der er mange! Det er jo en helt anden kultur arbejder med, så folk er selvfølgelig også specielle. I Danmark havde vi ofte bare en enkelt gluten free, men her er det en helt anden dag.. Vegetar, Asien vegetar, vegansk, seafood, frugt platte, børnemad, Jain meal (hvor intet nå have vokset i jorden, så som løg og svampe), low fat, low calorie, Kosher meal (specielt meal som er lavet efter jødisk lov, og skal være certificeret af en jødisk forening eller sådan. Men giver æsken til gæsten, de beder en bøn, bryder pakken – og først her kan vi tilberede maden til denne gæst, og herefter servere det). Så der er sindssygt mange special måltider ombord, og disse gives ud først.

Så starter vi med madserveringen, hvilket igår på den ene vej bestod af en vegetar og en chicken curry, og på hjemturen en vegetar eller lam. Hertil serveres der alverdens drikkevarer, efterfulgt af kaffe/Te og en oprydning i kabinen.. Og hver 45. minut laver vi We Care, hvilket betydet st vi serverer juices i kabinen og rengører lidt, og har vi mere tid, tager vi billeder sammen med børnene, som de kan få som souvenir. Så det er en hård tur! Alt er gratis ombord hos Emirates, og det benytter folk sig selvfølgelig af!

Crewet igår bestod af virkelig søde kollegaer: fra både England, New Zealand, Tjekkiet, Holland, Spanien, USA, osv osv. De tog super godt imod mig, og vi havde det super sjovt! Altid dejligt når kollegaer giver god feedback, og siger at de ikke kan mærke at jeg er ny. Det giver mig bare endnu mere blod på tanden til at give den endnu mere gas. På hjemturen havde de ingen gæster i 1. class suiterne, så keg susede derop og fik mig en lækker Steak med friskpresset juice! Det kan man nemlig kun når man flyver på sine prøveture, og det skulle jeg selvfølgelig have også. Desuden sad jeg i cockpittet under alle start og landinger! Bliver ligeså importeret hver gang – det er så vild en oplevelse!

Det var samtidigt også min sidste prøveflyvning. Imorgen tirsdag, skal jeg flyve og operere som en fuldstændig almindelig cabin crew. Heldigvis skal jeg flyve sammen med to fra samme startdato som mig, og jeg er sikker på at det bliver sjovt! Vi skal flyve til Saudi Arabien, og tidspunktet på turen, betyder at alle passagerer bryder deres ramadan faste ombord på flyet.. Spændende, det tror jeg nok!

 

Idag skal jeg bare lille og prutte i sengen – HELE dagen. Og jeg kan slet ikke vente! image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første flyvning