Første 'ægte' flyvning

Juli roster

CMS_040615_Img-1680X945-Bangkok

Så skete det sgu. Helt uventet! Vores skema for juli ankom hele to dage før tid. Det er altid månedens højdepunkt, og det er nærmest som juleaften. Vi aner slet ikke hvad vi skal i næste måned, før dette skema udkommer. Så det hele er ret spændende!

Jeg havde helt seriøst forventet en København flyvning, da vi kun er max. 30 danske cabin crew og der altid skal være en dansk ombord, men næ nej. Det fik jeg ikke! MEN – jeg har fri på min fødselsdag d. 17 juli, så det er helt okay!

Her kommer mit juli skema, hvilket jeg er meget spændt på! Masser af nye destinationer:

 • Bangkok – Hong Kong – Bangkok (24 timer i Bangkok, frem og tilbage til Hong Kong, og 24 timer i Bangkok igen før turen går til Dubai)
 • Mumbai, India (turnaround)
 • London Heathrow (26 timers layover)
 • Beirut (turnaround)
 • Glasgow, Skotland (24 timers turnaround)
 • Bangkok, Thailand ( 25 timers layover)
 • Newcastle, England ( 24 timers layover)

Alt i alt er jeg egentligt ret tilfreds med mit skema! Dejlig mange ture til det nordlige, og der er ikke noget bedre end sommer i Europa.. Selvom man måske ikke skal tale om England og Europa i disse dage! :-)

I juli måned skal jeg også fejre min fødselsdag. En af mine veninder og jeg, fylder faktisk år samme dag. Så vi smækker en stor fest sammen – og nu kan planlægningen starte!

2

 • Total lækkert arbejdsskema! :D
  Jeg er simpelthen tosset med din blog og alle de billeder og historier du smider op fra Emirates, og du kan nok regne ud hvorfor. ;)

  Kram herfra.
  Tine (www.tinebonde.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mworld1360260088812

   Tusind tak for at du følger med! Er glad for at kunne give inspiration videre! Kan se fra din blog at du også er ‘flyvende’! Hvor er det spændende! Måske jeg en dag ser dig bag roret på en A380?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første 'ægte' flyvning