Selvforsvar

Dagen vi har ventet længe på

IMG_0742IMG_0794

Endelig kom dagen vi havde ventet på i evigheder. Nemlig vores Image & Uniform..

De af jer som har set programmet Størst på Tv2 med Peter Ingemann, har også set et lille klip fra skolen hernede, og fra vores dag med Image & Uniform. Hele klassen er nemlig indrettet som en slags salon, og det er der en god forklaring på.

Vi mødte alle op i vores nye uniform, spændt og ret nervøse. Vi har endelig smidt den røde polo, og nu kan vi endelig blive en del af det store team. På skolen er vi nemlig 7-800 elever, og en stor del af dem er med den originale uniform – så det vil vi selvfølgelig også gerne være. Når man smider poloen for uniformen, betyder det også at man har bestået de første 5 ugers træning med alt det sikkerhedsmæssige, og nu er klar til at indtage serviceskolen. Netop dette er vi også. Idag starter vi nemlig første dag af vores service træning, som for Emirates er helt unik. Noget af det vigtigste for firmaet er selvfølgelig sikkerheden, men lige i halen på det, kommer servicen. Emirates har vundet en del priser for servicen, og det skal skal vi gerne fortsætte med.

Så igår mødte vi som sagt op i uniform, godt spændt på hvad dagen skulle bringe. Det er helt vildt så anderledes alle ser ud når de kommer i den fine uniform – for vi er jo kun vandt til at se hinanden i den røde polo. Første punkt på dagen var en masse informationer om hvad vi må og ikke må i uniformen, og efterfølgende skulle vi alle lave en medicure på os selv. De har alt udstyr fuldstændigt som i en rigtig salon, og de fortæller og forklarer hvorfor vi skal huske at lave disse behandlinger hjemme, og også hvordan vi laver dem. Efterfølgende havde vi en session om Fitness og mad, hvor vi snakkede om hvilke ting vi skal huske at spise og hvad vi ikke skal spise, osv osv. Vi fik vist en film om make-up procedurer, og hvilke ting der er obligatoriske for firmaet og hvilket man bestemt ikke må anvende. Og så skulle vi til det tossede! Nemlig ansigtet. De af jer der har set programmet i tv, ved hvad jeg snakker om. Vi skulle nemlig rense hud og vise at vi har en forståelse for generel hudpleje. Jeg har en fast daglig rutine, men de andre drenge fra min klasse, har aldrig nogensinde renset sin hud. Det var lidt en prøvelse for dem!

IMG_0729

IMG_0793

Dagen sluttede med at vi én efter én blev tjekket for vores Image & Uniform. Alt blev tjekket. Hår, hud, negle, uniform, strømper, størrelse af uniform osv osv. Jeg var godkendt, og fik besked på at jeg kunne få syet min skjorte lidt ind hvis jeg ville have den lidt mere slimfit. Ellers sidder den helt som den skal! :-) Fremover skal vi møde i uniform hver dag. Det betyder også at vi kommer til at svede endnu mere end vi gjorde før, for vejret bliver kun mere og mere vildt hernede. Som beskrevet før, lyder 35 grader ikke af meget. Men vinden er den værste! Det føltes som at man har tændt en varmlufts ovn på 200 grader, og har valgt at gå ind i ovnen for at gå en tur. Aldrig har jeg prøvet noget så varmt. Det er helt vanvittigt. Og flere dage stiger temperaturen helt op på 42 grader – og det er kun begyndelsen på sommeren.

Forleden havde vi en dag de kalder Nujoum. En mega spændende dag som jeg ikke kan fortælle meget om, men vil alligevel fortælle lidt af det jeg må. Nujoum er en slags workshop dag, uden uniform, uden eksamen og uden de store krav til os som elever. Det er en dag som skal bruges på at finde frem til vores personlige Service Personality. Vi var mixet et par klasser sammen, og sat sammen med folk man slet ikke kender. Hele dagen var vi i de vilde lokaler, som kun er brygget til dette formål. Vi mødte øverste chef for Emirates Cabin Crew Training som er en sød australsk dame, som er så jordnær og personlig med os alle, selvom Emirates snart runder 24.000 cabin crew. En stor oplevelse!

Hele dagen blev brugt på at finde ind til benet af god kommunikation, connection med passagerer, men også på at finde ind til hvad du vil love at tilbyde Emirates som firma, med netop din personlighed. Der skete en masse ting i løbet af dagen som var grænseoverskridende for de fleste af os, men eftersom vi kæmpede som et team, klarede vi alle de mange udfordringer. Til sidst skulle hver vi skrive vores løfte på en stor plastikstjerne, som senere skulle bruges til noget helt specielt. Nemlig en slags ceremoni. Jeg kan ikke fortælle hvad der sker, men kan fortælle at jeg havde gåsehud over hele kroppen og en helt speciel følelse i maven. Jeg blev så mega stolt over at være en del af så stort og speciel et firma, som tager sig så godt af sine medarbejdere. De bruger milloner af kroner HVER DAG, på at opbygge de bedste rammer for os som elever. Jeg fik følelsen af at jeg havde udrettet noget stort. Noget jeg kunne være stolt af. Kan slet ikke sætte ord på den følelse der kom i netop den situation, men det var helt specielt. Jeg vil gerne dele mit Nujoum løfte med jer.

” I promise to be honest to myself and the company. I will always try to go the extra mile for our costumers. Go beyond expectations. ”

IMG_0795IMG_0732

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforsvar