Sindssygt svært altså ....

Bestået!

image

Som beskrevet tidligere, var sidste uge den absolut værste hernede. Jeg havde SÅ svært ved at lære alle de engelske termer for sygdomme, medicin osv osv. Det var virkelig en udfordring. Så jeg tog en beslutning om at snakke med min underviser. Jeg fortalte at jeg virkelig havde det svært ved den her undervisning, og bad hende bære over med mig. Jeg ved udemærket hvilken behandling og medicin de forskellige cases skal have, for jeg har fået samme undervisning hjemme. Men de hardcore engelske termer var altså slet ikke mig. Hun takkede mig for at jeg tækkede ud efter hjælp, og vi aftalte at vi skulle se dagen an, da vi skulæe i simulatoren og behandle cases. Så vi tog i simulatoren, og jeg var i første gruppe. Vi skulle servere i kabinen, og pludselig skulle der ske er sygdomstilfælde som vi så skulle behandle ud fra hvad vi har lært. Jeg fik en passager med epilepsi anfald, og vi behandlede ham. Det gik ikke for godt, men simulatoren er til for at vi kan blive bedre og lave fejl i et kontrolleret område, så det er helt okay med fejl. Efterfølgende fortalte min underviser at hun ikke var i tvivl om at jeg ville kunne klare eksamen – jeg skulle blot bruge onsdag aften på at læse.

 

Jeg læste og læste. Følte bare at jeg læste noget jeg overhovedet ikke vidste hvad betød. Men det viste sig at være anderledes. Torsdag kl.15:45 startede min eksamen med 50 spørgsmål som skulle besvares indenfor én time. De indeholdte alt det vi havde været igennem i førstehjælp, og var meget omfattende. Da jeg trykkede ‘afslut’ på testen, generede den mit resultat. Jeg var ved at dø. Havde slet ingen forventninger, og ville blive glad for bare at bestå. Jeg fik 94%, hvilket svarer til kun 3 fejl. Shiiiit jeg var lettet. Som i helt ned i maven lettet. Troede virkelig ikke at jeg ville bestå. Men det beviser bare, at hvis man fokuserer og kæmper, er alt muligt.

image

Vi bestod alle i klassen, hvilken var virkelig godt. Så lettet og glade skulæe vi selvfølgelig lige have et gruppebillede. Vi er virkelig den bedste klasse. Vi har det SÅ sjovt og hygger os hver dag, og det er virkelig dejligt at have så mange skønne mennesker omkring en hele tiden.

Eksamen skulle selvfølgelig fejres, og vi tog på Stables for at få et par øl og for at danse lidt. Stables er en stor pub i to etager, med både beerpong, rodeotyr og livemusik!

image

Natten skulle ikke være for vild, for vi havde nemlig planer for fredag. Men alligevel endte vi til morgenfest i en lejlighed ovenover baren, og min seng så jeg ikke før klokken 6. Typisk!

FREDAG! Oh yes. Vi havde glædet os helt vildt. Vores kammerat kender en del lokale hernede, og vi havde opsnuset en stor fest ombord på en båd. Fedt? Ja dét tror jeg nok. Vi mødte, fyldt med tømmermænd, op nede ved marinaen og gik ombord på en kæmpe båd. Musikken spillede, baren var åben og stemningen var høj. Vi hyggede os i 5 timer ude på vandet, fyldt med dans og drinks. Virkelig en dejlig dag med en masse skønne mennesker, og da vi kom i land godt ‘bedugget’, tog vi hjem til Fernando for at skifte tøj og få et par drinks. Vi endte med at hænge længe med flere drinks og gode snakke, og først sent på aftenen tog vi videre til Stables igen igen. Da de lukkede tog vi til Fernando, men jeg var så dødtræt at jeg tog en taxi hjem til hotellet for at sove!

image

image


image

image

image

image

image

Idag står den bare på tøjvask, oprydning og generelt pleje at mine tømmermænd. Skypede med O tidligere, og nøj hvor jeg savner ham. Som i savner så meget at jeg overvejer at tage første flyver hjem bare for at kunne få en krammer! Vi skyper næsten hver dag, og det er så skønt at kunne dele hinandens oplevelser, og på den måde holde hinanden up-to-date med hvad der sker begge steder. Om godt 3 uger skal jeg hente ham i ankomsthallen her i Dubai – og tror I at jeg glæder mig? Nedtællings skemaet på min væg siger det hele! Kan næsten ikke vente! <3

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sindssygt svært altså ....