Nyt fra sandkassen

Ørkensafari

DSC01113

I fredags vågnede jeg med lidt tømmermænd efter en super dejlig tur i byen! En af fordelene ved at være Cabin crew hos Emirates, er selvfølgelig de mange rabatter man får rundt omkring i byen! Efter vores træning kan vi købe to forskellige rabatkort, som giver 20-50% på stort set alt hvad du kan drømme om. Udflugter, mad, fester, botox, frisør, osv osv. Der er virkelig ingen grænser for hvad vi kan finde rabatter på.

Jeg ville vildt gerne på en ørken safari, og jeg kontaktede derfor et firma hernede, og spurgte om de ville lave en rabat til os. Det ville de, og jeg endte med at spørge hele holdet om de ville med. Det endte så med at vi blev hele 67 der tog afsted, og det havde jeg ikke lige regnet med! Vi fik 50%, og endte med at betale 135dhs som svarer til ca. 230,- danske. Det inkluderede dune bashing (ræs i bil igennem ørkenen), quad biking (4 Hjuler), Kamelridning, surfing i sandet, billeder, mad, mavedans, ilshow, osv osv osv. Vi havde en virkelig dejlig dag, og folk var vildt glade for at jeg havde arrangeret turen for dem! Ude i campen blev jeg præsenteret for udflugtsfirmaets direktør, som blot ville fortælle at jeg kunne få alle de rabatter jeg ville på alle andre ture, hvis jeg blot kunne samle så mange igen! Tror de var glade for at der pludselig kom 67 mennesker i én gruppe. Vi hyggede os med vandpibe, mad og shows, og ca. 22:30 var vi alle hjemme igen!

Igår lørdag skulle vi på besøg i en moske, for at høre om kulturen islam. Vi blev hentet hjemmefra 6:30, hvilket vi gør hver dag i tiden. En britisk dame som konventerede til islam for 18 år siden, fortalte og forklarede, og det var super spændende! Jeg har jo boet i Tyrkiet i 8 måneder, så vidste en del om islam og måden man bruger en moske på, men alligevel var det lidt anderledes hernede, kontra mit gode gamle Tyrkiet! Vi sluttede tidligt, og tog en hurtig frokost i Mall Of Emirates med en stor gruppe af de andre, og så var det endelig tid til stranden! Vi spillede volley, badede og snakkede hele dagen! Pludselig var solen gået ned, og hjem gik det. Idag søndag, står det nemlig på skolestart. Vores introuge er slut og idag begynder virkeligheden. Jeg er på midterholdet, hvilket betyder at jeg bliver hentet hjemmefra 10:30. Andre bliver hentet 4:30 eller 14:30. Så jeg er vist heldig tror jeg! Vi skal have SEP i to uger nu, hvilket er undervisning i alle tænklige nødsituationer i et fly. Det betyder også at vi skal i simulator, og det skal vi stort set hver dag! Glæder jeg mig? Ja tak!

DSC01059
13055350_10153916440271977_3771743200345150717_n

DSC01056DSC01142

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra sandkassen