ENDELIG! (Bagom hele Emirates møllen)

Nyt om bolig

Endelig er der nyt om min boligsituation i Dubai. Det er ret sent de giver besked om bolig, og størstedelen af mine klassekammerater havde allerede fået besked på hvor De skulle bo, men jeg manglede stadig.

Igår havde jeg afslutningsfest for mine venner og familie, og samtidigt en afslutning på 7 gode år som bartender/barchef på GBAR. Jeg havde den mest fantastiske aften med en masse søde mennesker, som alle bidrog til at natten blev fantastisk. Jeg er ovenud lykkelig for den dejlige afslutning, og jeg føler at jeg er sendt godt afsted nu. Resten af ugen skal bruges sammen med min familie og min søde kæreste, inden jeg sætter mig på toget fredag morgen, med destination Dubai!IMG_9567O og jeg <3 (ja, det er alkohol i kanden. Hahah)

Nå, tilbage til boligen. Jeg har i morges fået besked om hvor jeg skal bo. Det er altid den største ting med det her job, for når først der er givet en lejlighed til dig, kan du ikke bare lige sådan flytte. Emirates har frosset alle flytninger indtil 2017, så dér hvor de placerer dig, skal du altså bare bo. Man bor sammen 2 eller 3 personer af samme køn, og alle får eget værelse og badeværelse, men deler altså stue og køkken. Vi er alle flyvende, og kommer til at være hjemme på meget forskellige tidspunkter, men jeg synes nu alligevel at det er vigtigt for mig, hvem jeg kommer til at bo sammen med. Det vælger man ikke selv, og man er altså sat sammen helt tilfældigt! Emirates har over 50 forskellige steder hvor deres personale bor, og det er altså helt tilfældigt hvor man ender op. Man kan ende op i ørkenen, midt i downtown, i marinaen, ved lufthavnen eller helt ude på den anden side af lufthavnen.

Jeg har fået Al Bustan Centre & Residence, Al Ghusais. Det er et hotel, og er derfor min midlertidige bolig. Det er ikke det fedeste, for så kommer jeg til at skifte bolig lige pludselig. Det kan være efter de 8 ugers skole, efter 3 måneder eller efter 1 år. Det ved man ikke. Og så ender man op et helt andet sted, og med helt andre samboer. Så det er ikke det bedste, men jeg må jo bare leve med det – der er ikke rigtigt andet at gøre! :)
Al Bustan ligger meget tæt på lufthavnen, på den modsatte side af byen. Så jeg har ca 40-45 minutter med 2 forskellige metroer indtil Dubai Mall og selve midtbyen. Det klarer jeg nok, men krydser nu fingre for at jeg bliver placeret tættere på byen, når jeg modtager min rigtige lejlighed. Plusset ved hotellet, er at der hver dag bliver gjort rent i lejligheden af roomservice, der er gratis internet og pga. manglende vaskemuligheder, vasker hotellet vores tøj. Helt luksus syntes jeg! Her er vedlagt lidt billeder fra hotellets hjemmeside! :-)
277003391e22c6aa75b2327862391615e78905720ee6a05458ee2790d33a021fe6428b67aefdbe8848fdf55c021bb0aa7c4b344efb37fccff852f5f7c67885fd9ff20313

Udover min boligsituation nu er afklaret, har jeg også modtaget min flybillet og e-visa, så jeg kan rejse til Dubai uden at opholde mig ulovligt. Jeg skal deusden medbringe tonsvis af dokumenter til de første dage, og kan slet ikke forstå hvad de skal med alt dette. Herunder kommer lidt af de ting jeg SKAL medbringe:

 • Pas. Plus 2 fotokopier i farver
 • Original og kopier af afgangsbevis fra handelsskolen
 • 8 pasbilleder med stort smil. (tænk, fotograferne tror jeg er åndssvag når jeg fortæller at jeg skal bruge pasbilleder med smil på)
 • 2 pasbilleder uden smil i jakkesæt
 • 2 pasbilleder til USA visum med helt specielle mål Også i jakkesæt.
 • Alle de originale helbredsrapporter som allerede er indsendt, som f.eks. er følgende:
  • Detaljeret vaccinationskort udfyldt og underskrevet af egen læge. (Gul vaccine bog gælder åbenbart ikke helt)
  • Detaljeret udfyldt rapport fra en tandlæge, med information om fyldninger, huller, visdomstænder, uafsluttet arbejde osv. Underskrevet af dansk tandlæge.
  • Spørgeskema med 47 spørgsmål omhandlende sygdomme hos mig og min familie gennem hele livet. F.eks. om jeg har kræft i familien, lider af svimmelhed, har haft selvmordstanker, sukkersyge osv osv.
 • Kopi af min nuværende helbredserklæring fra dansk flylæge og original også.
 • Udfyldt bog med ‘Prepare for Take-Off’- Bogen indeholder spørgsmål om Emirates som selskab, destinationer, det flyvende alfabet, spørgsmål om digital til, og et skema om min oplevelse med flyrejsen ned til Dubai.
 • Fotokopi af min dåbsattest på engelsk
 • Kopi af pas og dåbsattest fra mor, far og søskende. Dette er for at opnå personalerabatter til dem

Udover disse mange ting, er der også visse ting jeg skal medbringe i digital format med en USBnøgle, samt andre rapporter som allerede er indsendt i systemet tidligere i forløbet. Det er helt sindssygt hvor meget man skal udfylde, og er ærligt talt lidt spændt på om jeg nu har husket det hele! :)

2

 • Anna

  Kul och läsa din blogg, jag flyttar också till Dubai och börjar hos Emirates i juni! :)

  När och var hade du din OD? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mworld1360260088812

   Fedt at du følger med! :)
   Jeg var til Open Day i Danmark tilbage i Oktober :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG! (Bagom hele Emirates møllen)