1 dag tilbage

Første dag

IMG_9676

Endelig kom dagen. Jeg havde set frem til denne dag meget længe, og endelig kom dagen. Jeg skulle med toget fra Aarhus 9:15, og O fulgte mig og mine 2 tons bagage op på banegården, og efter et følelsesmæssig ‘på gensyn’, steg jeg ombord og turen gik til København. Jeg havde 58kg bagage i to tasker, og to hånebagage ligeledes. Så det var ikke nemt at klare selv, så min dejlige ven Theis, hentede mig på hovedbanegården i København, og hjalp mig til lufthavnen. Vi spiste en hurtig frokost, og afsted gik det med mig. Jeg havde glædet mig helt vildt til at flyve den store dobbeltdækker Airbus A380, og da jeg kom til gaten blev jeg helt som et lille barn i en slikbutik.

Jeg skulle sidde på øverste etage, lige foran business. Da jeg havde sat mig, kom chefen ombord hen til mig, hilste og ønskede mig en dejlig tur! Han havde fået besked på at jeg var på vej til at starte i firmaet, og ville ønske mig en dejlig tur. Jeg fandt hurtigt ud af, at alt personale ombord vidste at jeg skulle flytte til Dubai og starte for firmaet. Derfor kom en af de engelske piger lynhurtigt hen til mig, og spurgte om jeg ville flytte plads. Flyet var nemlig kun halvt fyldt, og derfor kunne jeg få en hel række selv.

IMG_9673IMG_9681

Pigerne kom hele tiden og spurgte til mig, hilste på og fortalte en masse om Dubai og spurgte en masse ind til mig. De havde ikke så meget at lave da flyet nærmest var tomt, så de hyggede rigtigt om mig. Det var virkelig lækkert! Lige da jeg boarder, skriver min gamle kollega fra Danish Air Transport til mig, at hendes veninde Alexandra faktisk skal arbejde ombord på mit fly, og lige da jeg læser beskeder, kommer Alexandra til min plads og byder mig velkommen! Det var virkelig dejligt med en dansker ombord, og vi snakkede om hele livet som flyvende i Dubai og om fælles venner! Super hyggeligt!
Jeg spiste og fik en lille lur, og senere på turen kom Alexandra og en anden dansker Carsten til min plads, og spurgte om jeg ville have en tur rundt i flyet.

Det er så sindssygt enormt et fly, og jeg blev så betaget af den her kæmpe maskine. Alt personale vi mødte på turen rundt, var alle meget nysgerrige på at høre om mig, og vi fik alle en lille snak om livet i Dubai. Turen gik også forbi businessclass og den berømte bar, hvor jeg fik lov at nyde et lille glas bobler. Det er helt tosset at der er bygget en bar ombord, men hvor er det altså også bare mega fedt! De tog et billede af mig så jeg altid ville kunne huske min første tur ned til Dubai!

IMG_9711

Til midnat Dubaitid ankom jeg til Dubai, og lige udenfor flyet stor en pige fra lufthavnens Merhaba team og viftede med et skilt med mit navn. Hun skulle føre mig igennem den enorme lufthavn, og på turen igennem fik vi snakket en del om livet i Dubai, Emirates og en masse andre sjove ting. Hun var fra Manila, og arbejdede med at afhente nyt personale som ankommer til Dubai, men også med VIP, kendte og kongelige. Hun førte mig let og elegant foran køen til paskontrollen, fiksede mit visum og fik mig til bagagebåndet. Her tog hun mine kvitteringer, fandt en mand med en trolley, og bad mig gå og handle lidt taxfree hvis jeg havde lyst til det. Da jeg kommer tilbage til båndet, står en sød mand med ALT mit bagage fint læsset på en vogn, og jeg er klar til at køre igennem tolden og videre i forløbet. Da jeg kommer i ankomsthallen, bliver jeg mødt af ca. 15 andre unge mennesker som også netop er ankommet fra mange forskellige steder i verden. Fredag er nemlig dagen hvor man flyver til Dubai, så der var virkelig mange nye som skulle ankomme igår. Jeg får udleveret en masse papirer og bliver informeret omkring de næste dage, får mit batch som desværre var ændret. (Batch = klasse de næste 8 uger). Herefter bliver jeg vist til en bus som skal køre mig til min lejlighed. I bussen er vi nok 15 som skal køres forskellige steder hen, og det var så hyggeligt at møde nogle af dem man har skrevet lidt på Facebook med og høre om deres oplevelse med turen herned, og hvor spændte de også var. Jeg skal jo bo på hotel til at starte med, og det var desværre næstsidste stop på turen. Så omkring 02:30 ankom jeg til hotellet, sammen med 6 andre som skulle bo samme sted. Det er virkelig sjovt så hurtigt man får et sammenhold når man bliver sat sammen til noget fuldstændigt nyt, et helt fremmed sted i verden. Vi snakkede, grinte og havde det sjovt. Vi fik alle lejligheder alene, og jeg checkede ind og modtog en lille dinnerboks med lidt frugt og brød. Vi var alle ved at dø af sult, så vi tog en smut på McDonalds før vi smuttede i seng.

Her er lidt billedet af min lejlighed! Der roder – i know! Men har simpelthen ikke været hjemme til at pakke ud!

IMG_9714IMG_9712IMG_9713

 

Jeg havde skrevet en smule med lidt folk som startede samme dag som mig, og eftersom lørdag er fridag, havde vi aftalt at tage til verdens største shoppingcenter Dubai Mall – sammen! Så jeg mødtes med nogle stykker i receptionen, og sammen tog vi metroen til centeret. Her stødte vi på en del flere, og sammen hyggede vi os og lærte hinanden at kende stort set hele dagen! Det har været så sjovt og lærerigt, for der er ikke en eneste fra Danmark, og alle er stort set fra forskellige lande. Der er folk fra Danmark, Frankring, Serbien, Ukraine, Rusland, Sydafrika, Bolivia, Thailand, Italien, osv osv. Så vi er alle meget forskellige, og det synes jeg gør det hele mere spændende.

IMG_9710IMG_9699IMG_9698

Vi smuttede forbi et stort supermarked på vejen hjem, og da jeg havde lavet lidt mad, mødtes en gruppe af os i receptionen for at få udfyldt de sidste dokumenter til imorgen! Det er nemlig første dag på hovedkontoret, og vi skal afsted 6:30 i stiveste puds! Vi glæder os!

4

 • Dubai er skønt! Du kommer til at elske at bo dér – jeg var i hvert fald meget glad for det. :-)
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mworld1360260088812

   Tusind tak fordi du læser med! Jeg elsker Dubai allerede, så mon ikke det kun bliver bedre for hver dag ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det for nogle produkter af Ole Henriksen du har på dit badeværelse? (Navnet på dem) 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mworld1360260088812

   Hehe, jeg bruger Aloe Vera deep cleanser, grease relief face tonic og balancing cucumber face mist :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 dag tilbage