Algarve // WOW!

Sidste tur i Jet Time


image

Bum. Sidste tur i Jet Time er nu startet, og det føltes nu egentligt ret godt. På sådan en blandet måde. Jeg har virkelig elsket hver tur jeg har haft, og har nydt alle de tossede ting vi har fundet på, de sidste 13 måneder. Men som nogen siger, så har alt godt en ende. Det bliver dog ikke en ende som sådan, da jeg er helt sikker på, at de også har det sjovt i Emirates, men alligevel lidt sørgmodigt.

i Jet Time opererer vi, udover charterture på Boeing737, også kortere flytninger med propelfly, på vegne af SAS. Det er et mixet ‘sling’ jeg har startet nu. (Sling = en arbejdsperiode hvor man ikke overnatter hjemme)

Så, igår startede mit absolut sidste ‘sling’ i Jet Time. Pga lange pauser i Aarhus i den kommende uge, fik jeg lov at flyve ud af Aarhus i stedet for Billund, for på den måde kunne jeg have min bil stående i lufthavnen og køre hjem og sove. Det gik så ikke helt som planlagt, for på grund af sygdom, skulle jeg flyve kabinechef på en chartertur som skulle flyve Billund – Malta – København. Så jeg kørte til Aarhus som aftalt, og sprang på en taxa som så kørte mig til Billund hvor resten af mit crew ventede. Turen gik fint, og jeg landede i København til midnat, hvorefter crewbilen kørte mig til mit hotel.

Her nød jeg lidt fritid, inden jeg skulle mødes 11:30 med dagens nye crew, og flyve en tur til Aarhus og så videre derfra til Stockholm hvor vi så lander omkring kl.16, og tager på hotel dér. Vi bruger altid samme hotellet rundt omkring, og lige præcis Stockholm, har altså ét af de bedste vi bruger! Virkelig lækkert at kunne koble lidt af, samtidigt med at man får løn og er på arbejde. Ikke dårligt :)

 

image

Imorgen møder jeg så omkring middag, hvor turen går to returflyvninger fra Stockholm til Gdansk, og så en tur til Aarhus igen. Altså 5 flyvninger på én dag! Dét kan være lidt hårdt med så mange take-off’s og landinger, men det er altid hyggeligt med de mange forskellige gæster, så det plejer at gå hurtigt!

 

Når vi lander i Aarhus omkring 22:30, tager resten af crewet på hotel, men jeg kører hjem og sover hos O. Vi skal nemlig først møde 17:30 næste dag, så det er nærmest som en fridag. Og nu er der jo kun 19 dage til afrejse, så forsøger at få så mange dage hjemme til venner, familie og O som muligt, og så passer det jo fint. Sådan fortsætter hele ugen, indtil onsdag aften hvor jeg lander 22:30 og har fri! Og så er det slut! Dét bliver underligt, men hvor glæder jeg mig også bare som et lille barn!  Alle turene i denne uge, bliver fløjet for SAS på vores lille propelfly med plads til bare 70 gæster!

Jeg får snart besked på hvor i Dubai jeg skal bo og hvilken flytype jeg skal flyve dernede, og det poster jeg selvfølgelig herinde også! <3

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Algarve // WOW!