Lækreste aftensnack

Sidste chartertur – måske for evigt?

Puha. Tiden går sgu hurtigt i øjeblikket. Marts bliver en måned med mange ‘sidste gang’, eftersom det er sidste måned hos min nuværende arbejdsgiver. Alle de dejlige kollegaer man flyver med for sidste gang, en sidste middag i lufthavnen i København hvor vi tilbringer umenneskeligt mange timer, en sidste gang med lange pauser i tilfældige lufthavne rundt omkring, en sidste kedelig crewmad’s rugbrød, en sidste joke i telefonen til cockpit, en sidste morgenbriefing, osv osv. Jo flere gange der kommer en ‘sidste gang’ i disse dage, jo mere går det egentligt op for mig, hvor tæt jeg er på afrejse.

Igår havde jeg en lang pause i CPH lufthavn, og den blev brugt i loungen med udsigten over landingsbanen. Lige som jeg er ved at blunde hen til en lille middagslur, kommer en enorm flyver til syne ude i horisonten. Det var Emirates og deres Airbus A380 som gjorde klar til landing. Lige foran næsen af mig. Jeg får det største sug i maven, når jeg tænker på, at det snart er mig som sidder i jumpseat ombord på et Emirates fly, et sted i verden!

image

 

Denne weekend bliver endnu en ‘sidste gang’. Jeg flyver nemlig mine sidste charterture, overhovedet. Jeg elsker at flyve charter. Turene er længere, serviceoplægget større og man connecter på en helt anden måde med gæsterne. Jeg elsker at høre folks historier, og spørger ofte ind til folks ferier og hvad de har oplevet. På den måde deler jeg mine erfaringer med dem, og de deres med mig, og sammen lærer vi en masse nye ting om hinanden, verden og alle de mange oplevelser man kan få derude.

Jeg skal flyve to ture i denne weekend. Og ikke nok med dét, så er det med afgang fra Aalborg. Jeg har et helt specielt forhold til Aalborg, for her havde jeg min gang i mine teenageår, hvor jeg flyttede hjemmefra, til en lille bitte lejlighed i Nørresundby, allerede som 16årig. Jeg har drukket mine drinks i Jomfru Ane Gade, kørt Limfjordsbroen tynd på min knallert (ja, sådan en havde jeg sgu), vendt tusindvis af hamburgere på McDonalds og lavet de lækreste sandwiches på Sunset Boulevard. Jeg elskede Aalborg, og byen vil altid betyde noget specielt for mig.

En anden ting som er dejligt ved Aalborg, er gæsterne vi flyver med. De er ofte nordjyder med stort N, som mange har sparet sammen i flere år til den her ene rejse, og så skal de også have ÉN på opleveren. Og det formår de her søde gæster virkelig at gøre. Sikke en stemning. Der er en helt speciel atmosfære når folk går ombord i Aalborg, og jeg er helt vild med det! Så derfor er en weekend væk hjemmefra aldrig helt galt, så længe man flyver fra Aalborg! <3

Jeg fløj en lille tur til Oslo i morges fra Billund, og kørte efterfølgende selv til hotellet i Aalborg, sammen med en kollega. Normalt kører man i taxi, men det er så dumt at den kører igennem Aarhus til Billund, for at jeg så skal køre tilbage igen. Så jeg kører altid selv!

Hotellet i Aalborg er en af mine farvoritter! Har haft utallige overnatninger her, og jo mere man kommer her, jo mere føler man sig hjemme. 
image

Vi bliver genkendt ved navn når vi checker ind, spurgt hvordan ægget skal steges til morgenmaden, og så har hotellet et helt værelse lavet KUN til cabincrew, hvor vi altid kan forsyne os med snacks, drikke og gode blade! Alt sammen noget jeg værdsætter, og for mig er det vigtigt at jeg føler mig velkommen, når jeg nu har så mange overnatninger ude om året. Jeg elsker også de aftener hvor hele crewet trækker i pyjamas, bestiller en pizza og en flaske vin, og sammen smider sig i sofagruppen i receptionen for at se en god film! Dét er bare én af de fantastiske ting jeg elsker ved mit arbejde!

image

image

Hvad er vigtigt for dig når du besøger et hotel?

 

Nu vil jeg bruge aftenen sammen med mine kollegaer og en omgang god mad, før turen imorgen går til Las Palmas og på søndag til Tenerife.  Hver dag jeg vågner op, tænker jeg over hvor heldig jeg er. Jeg er omgivet af folk som betyder meget for mig. De bedste venner, den bedste familie og den bedste kæreste mam kunne ønske sig. Og ikke nok med det, så vågner jeg glædeligt kl.03 om natten – for jeg har nemlig verdens bedste arbejde! ❤️

image

Las Palmas – gid man kunne blive længere end den time vi får! :)

image

Tenerife :)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækreste aftensnack