En ny begyndelse

En anderledes arbejdsdag

Mit daglige arbejde består som sagt af charterflyvninger og ruteflyvninger for SAS (indlæg snart), men vi er også så heldige at blive booket til en del anderledes flyvninger. De fleste af disse, havde jeg i mit gamle firma. Oplevelser som jeg aldrig nogensinde vil glemme – og oplevelser som kun har givet mig mere blod på tanden for at opleve den store verden! :-)

For nogle år tilbage, fik jeg en rigtig lækker tur på mit skema! Jeg skulle til Valencia i Spanien, og her skulle jeg have stop i hele 3 dage! Vi skulle flyve en kunde ned til varmen, hvorefter vi skulle blive i Valencia indtil de skulle flyves hjem igen. Kunden var en større bilforhandler, som skulle testkøre en ny bil. Dét takkede man selvfølgelig ikke nej til! Jeg fløj denne tur med en af pigerne fra mit hold da jeg startede, og Carina og jeg havde det SÅ sjovt!

IMG_9480IMG_9484

Når vi ankommer til et sted som Valencia, tager hele crewet en taxi ind til det allerede forudbestilte hotel, og checker ind samlet. I firmaet jeg var i på daværende tidspunkt, havde vores operations allerede booket hotellet hjemmefra – og denne gang var det et virkelig lækkert hotel, midt inde i byen. Hvad angår forplejning, så får vi hotelværelset betalt selvfølelig – og så udbetaler firmaet diæter ud fra statens takster. Dvs. at jeg får udbetalt et beløb hver overnatning jeg har ude, som jeg så skal klare forplejningen for – udover hotellet. Altså alt mad og drikker jeg vil indtage, imens jeg er på stop. Sådan et det ikke i mit nuværende firma, men det var tilfældet i Valencia.

Crewet tager ofte på tur rundt i byen, og flere har endda måske været i byen før. Vi var 4 cabin crew, 2 piloter og en mekaniker afsted på denne tur – og vi hyggede os både samlet og hver for sig. Fælles var dog, at vi stort set spiste sammen alle dagene, da alternativet var at skulle spise alene – og så havde vi faktisk et skide godt crew med, så lidt gode snakke og god vin blev det til!

 

IMG_9490IMG_9482 IMG_9839 IMG_9957

 

Vi havde undersøgt lidt om Valencia inden ankomst, og Carina og jeg ville vildt gerne se lidt af byen, og valget faldte på det store museeum Museo De Las Ciencias Príncipe Felipe. Museet er faktisk opdelt i flere forskellige museer, og også et akvarium. Vi var SÅ heldige at der ikke var mange turister i byen, så vi havde det hele mere eller mindre for os selv. Der var dog en eller form for tennis turnering i byen, hvilket havde lavet et stort arrangement midt imellem museerne, men det skabte bare lidt god stemning. Vi gik ikke ind og så de forskellige ting, for alene dét at de det hele ude fra, var fantastisk smukt!

IMG_9746

IMG_9738

IMG_9664

IMG_9533

IMG_9797

Billederne taler vist for sig selv! Vi fandt et sted hvor man kunne leje en kajak, og vi sprang selvfølgelig på med det samme. Vi sejlede rundt imellem alle bygningerne, og fik et par skide gode billeder fra området. Vejret var med os, og vi havde virkelig en dejlig dag, med masser af sol!

 

En af de gode minder jeg har fra mine mange ture rundt i verden, er faktisk her fra Valencia. Carina og jeg besluttede os for at tage i byen, og da Carina aldrig havde været på en homobar, var vi meget hurtige til at beslutte at dét skulle vi! Vi anede intet om nattelivet, så Google blev vores ven.. Vi vadede rundt i byen, og alle steder var åbenbart lukket indtil senere, og de helt store steder slet ikke åbent den dag.

Vi fandt dog frem til et lille sted, hvor der ikke var mange flere end 10 gæster. Her drak vi os halvfulde og pludselig var Carina faldet i snak med 3 søde drenge – som var meget interesseret i os, og hvad vi dog lavede der.

IMG_9895

Vi fik hurtigt drukket os fulde, og jo mere vi fik indenbords, jo mere fik vi snakket med drengene. De var fra Colombia, og var selv flyttet til Valencia, for få år siden. De var super søde – og spurgte om vi ikke skulle med videre! Vi anede jo ikke hvor man gik hen, så de forklarede og fortalte os hvor vi skulle hen, og de ville selvfølgelig meget gerne med!

IMG_9934

Vi endte på et meget stort set midt i de små gader, og her var den fest vi havde eftersøgt! Der var lang kø udenfor, men på en eller anden måde, fik vores nye venner os indenfor – uden at skulle vente overhovedet! Carina og jeg kiggede blot på hinanden, og jeg er helt sikker på at vi tænkte det samme! Dét her var fedt! Der var billig bar, gogo dansere både med og uden tøj, og fyldt op med spanske mænd der bare dansede til den lyse morgen! Vores nye venner hang ved lidt endnu, men som nat blev til dag, var de pludselig væk. Vi skulle pludselig navigere os tilbage til hotellet, og vi anede ikke hvor i byen vi var havnet. Hele vejen til stedet, havde vi jo talt med vores nye venner, og ikke skænket en tanke at vi skulle hjem igen. Men med iPhone og et godt slidt bykort, fandt vi hjem til hotellet langt om længe – efter en nat som jeg vil huske i mange år!

IMG_9955

IMG_9906

Drengene fik vi aldrig sagt farvel til, og vi aner hverken hvad de hedder eller hvor de bor. Så vi møder dem temmelig sikkert aldrig nogensinde igen – og dét er netop hvad jeg elsker ved mit job! At man møder så mange fantastiske mennesker. Nogle bliver til lange venskaber, og andre bliver til gode oplevelser som vil hænge ved de næste mange år.. Drengene skal hvert fald have stor tak for at vise os byen og for at kunne holde os ud, trods lidt for mange Mojitos! :-)

Resten af tiden i Valencia blev brugt på god mad og en enkelt lækker tur på stranden.

IMG_9892 IMG_9783

 

Tak til Valencia og til en uge fyldt med oplevelser!

Denne tur beskriver meget godt hvordan vi har det når vi er rundt på stop. Igen – jeg elsker mit arbejde, og turen til Valencia er en tur, som jeg i mange år vil tænkte tilbage på. Tænk sig alle de oplevelser jeg får med i bagagen – og så endda med løn!
Jeg har mange flere indlæg undervejs, fra blandt andet Nice, Gabon, Congo og Paris! :-)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny begyndelse