Kærestedag inden afrejse

SEGWORLD

Wuuuuhuuuuu! Forleden var vi i Segworld Aarhus, og hvor var det bare sjovt!!!!! Vi havde aldrig prøvet det før og det var vist tydeligt at se i starten. Vi fik hver handsker med et automatisk ur, albuebeskyttere og en hjelm. Ready to go fik vi hurtige instrukser og en tur på prøvebanen. Vi havde købt en halv time, hvilket passede perfekt. Vi var helt alene derude og havde derfor god plads til at suse rundt! Det var virkelig virkelig sjovt og tror sagtens at jeg kunne bruge timer derude. Vi kunne tage forskellige baner og dyste mod hinanden, altsammen mens vores ur tog tider og holdte styr på hvem som vandt. Hvem vandt så? Nååååååååå jo, det gjorde jeg selvfølgelig! Det hele kostede 210,- pr. prs. med handsker, og det var alle pengene værd! Stedet er virkelig stort!

 photo IMG_3592_zps98467f87.jpg
 photo iby_segworld_04-11-_592201y_zps8d1da9ba.jpg
 photo 10_zpscb47d803.jpg
 photo 05_1_zps2b65f9c6.jpg
 photo IMG_3590_zps382d78fd.jpg
 photo IMG_3589_zpsce760758.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestedag inden afrejse