En flyvning der skulle ændre en masse ...

Los Angeles

img_8048_mod

Gutter. I sidste uge havde jeg min første flyvning med arbejdet til USA. Endelig blev mit visa godkendt, og jeg har nu 10 år arbejds og turist visa! Juhuu! Jeg havde lige været i Brasilien og jeg havde faktisk fået to af de ture i samme måned. For lige at forklare hvor svært det er at få Brasilien, kan jeg fortælle at flere af dem jeg fløj med, havde budt på turen i 3-5 år – uden at få den. Jeg byttede en af de ture til Los Angeles. Folk troede jeg var sindssyg at jeg ville bytte den, men jeg ville bare virkelig gerne til USA, nu hvor mit visa endelig var i hus.

Vi har to afgange til Los Angeles om dagen. Beregnet flyvetid, afhængig af vejret, er hele 16 timer og 30 minutter – DIREKTE! Det er helt sindssygt! Vi har én afgang på dobbeltdækkeren Airbus A380, og en anden med vores Boeing 777-300ER. Min afgang var med Boeing 777, og det skulle vise sig at være et godt valg for mig.

Det er plads til 304 kunder i økonomi, men på denne tur havde kun 59 (!!!!!!) købt billet. Afgangen er en daglig ruteafgang, så flyet flyver uanset antallet af kunder. Derfor var vi helt overrasket, og jeg er sikker på at vores gæster ombord, følte sig som royale på en Private Jet. Vi gjorde hvert fald vores for at forkæle dem. Vidste du at måske 70% af alle vores passagerer til USA er Indiske? Mange indiske familier flytter dertil, fordi en af forældrene har fået et godt arbejde, og så flyver de frem og tilbage for at besøge deres hjemland og familie.

På sådan en lang flyvning, får vi 4 timer og 20 minutters pause i vores Crew Rest. På 777-300, findes det bagerst i flyet, bag en hemmelig dør, op af en trappe. Her findes der en masse senge, som alle er udstyret med pude, tæppe, underholdsnings skærm og gardin til at gøre det til en privat kabine. Der er masser af plads, og jeg sov som en lille baby i min pause.

img_8217

Allerede inden turen, havde jeg tjekket på vores crew app, og de andre medarbejder i økonomi havde været i Los Angeles før. Det havde de ikke, så jeg tog chancen og lejede en bil online – uden at vide om de gad med eller ej. Jeg skulle hvert fald på eventyr! På turen endte jeg hurtigt med at få bilen op, og vi endte med at køre 3 fra økonomi og 2 fra første klasse. (ja, de plejer aldrig at ville med ud, men de her seje piger havde aldrig været der fær, så de var friske).

Vi ankom sent om aftenen, og smuttede hurtigt i seng, for at få hele den efterfølgende dag. Vores layover i Los Angeles er 49 timer, hvilket lige er tid nok til at komme sig over en lang tur, og så stikker man ellers næsen hjem igen.

Bilen blev fyldt med spændt crew, og første stop skulle selvfølgelig være det kendte Hollywood skilt. Jeg havde googlet mig frem til den bedste adresse for at så det så nært som muligt, og vi kom heeeelt tæt på. Vejret var fantastisk. og vi skød en masse billeder som minder.

img_8022_modimg_8005

På vejen ned fra bjerget, overså jeg et STOP skilt, og trillede stille forbi. Dét skulle jeg altså ikke gøre. Straks hørte jeg sirener og en motorcykel kom susende. Politi selvfølgelig. Han præsenterede ham selv, og sagde at jeg ikker overholdte fuldt stop og havde min telefon i hånden (brugte den udelukkende som GPS). De andre var flade af grin, men jeg sked nærmest i bukserne. Jeg stak ham alle dokumenter på lejebilen, mit danske kørekort og mit arabiske kørekort. Han spurgte om tusinde ting, og til sidst gav han sgu op. Lidt heldig har man lov til at være. Han los os køre, og det var en super fin start på dagen. Hahahahaha.

Vi trillede ned til Hollywood Walk of fame, parkerede bilen og spadserede rundt.

img_8069img_8071

Her var tusinde mennesker, og ligeså mange freaks. Aldrig har jeg set et sted med så mange underlige mennesker. De alle ville frem med et budskab, og alle forsøgte at hjernevaske alle turister, med enten gud, trump, satan, batman and you name it…..

Vi brugte nogle timer her, shoppede og fik set det hele inden vi sluttede med en frokost.

Straks susede vi til Beverly Hills, for at se de flotte huse og det ikoniske skilt. Vi besøgte også mange af de kendte strande i området, og sluttede ‘udflugten’ på Santa Monica Pier, hvor vi så solnedgangen og fik taget en tur i deres tivoli.

img_8246_lznimg_8239img_8236img_8223_mod

En af mine favoritter var Venice Beach, og de mega smukke Venice Canals der ligger kort kørsel derfra. Det er små kanaler med de skønneste huse og den mest rolige atmosfære. Vi mødte en ung mand som gik tur med sine hunde, og han boede faktisk der. Han forklarede stolt at et mellemstørrelse hus i Venice Canals, ville koste omkring 10MIO $.. Altså … TI millioner DOLLARS!

img_8152samsungn14

Vi sluttede dagen med en lækker burger på Hamburger Mary’s i West Hollywood, som er en restaurant kombineret med dragshow. For de som ikke ved hvad det er, er det altså mænd der klæder sig ud som damer og optræder. Det er et meget kendt sted, og mange af de super kendte drags optræder der. Vi susede hjem i seng, så vi kunne være klar til næste dag.

 

img_8271

Vi susede meget tidligt til Newport Beach, hvilket var super øde og lidt dødt. Vores kaptajn, som i øvrigt er mega sej og lidt kendt, havde fortalt at vi SKULLE besøge Balboa Island, lige udenfor Newport Beach. Så vi kørte bilen ombord på en båd med plads til 3 biler, og sejlede 3 minutter inden vi ankom til den sødeste lille ø. Det var så meget som jeg havde forestilt mig. Små søde huse, totalt sommer agtigt og med den mest chill atmosfære man kunne tænke sig. En pige i en butik fortalte, at øen var lidt øde nu, fordi det stadig var formiddag og folk var i søndags kirke. Vi hyggede os, og på vejen tilbage til hotellet shoppede vi selvfølgelig ting med hjem til Dubai fra Wallmart.

Se en kort video om min mega SEJE kaptajn Ashley https://www.youtube.com/watch?v=7T-ujzU6vSc

img_8277

Los Angeles var en af de bedste ture jeg har været på, og jeg kan slet ikke vente til april, hvor turen går tilbage. Her skal jeg mødes med en kammerat som flyver for Etihad i Abu Dhabi, og vi tager en bil og kører til Las Vegas! Dét bliver spændende!!!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En flyvning der skulle ændre en masse ...