Besøg af bedste ven - FØDSELSDAG//

Glasgow // nyt blæk i kroppen

image
I sidste uge skulle turen gå til Glasgow. Jeg havde absolut ingen forventninger til hverken flyvningen, byen eller noget som helst. For hvad pokker var der af spændende ting i Skotland!?

Jeg har fået mig en amerikansk ven hernede, som ikke arbejder for firmaet. Men han havde før været i Glasgow, og det skulle være helt fantastisk sagde han. Jeg troede ikke på ham. Men det skulle vise sig at ændre sig..

Vi fløj på B777 maskinen, ca 7 timer hver vej. Turen var super fin, fuldt hus, glade gæster og et super crew. Vi ankom hen på eftermiddagen, og folk splittede sig lidt op. Jeg var så træt at jeg lige tog en lille lur, andre tog toget til nabo byen og andre ville se Loch Ness som ikke var så langt derfra. Jeg ville bare sove. Sov kun en halv time, inden jeg bevægede mig ud i byen. Det var en af de layovers hvor jeg egentligt bare gerne ville være alene, så jeg takkede nej til middag med kaptajnen og et par andre fra crewet, for blot at koble af. Jeg gik byen tynd og hyggede mig i varmen. Vejret var nemlig helt fantastisk! 29 grader og høj sol, hvilket virkelig gjorde noget ved folk. Alle var så glade, smilende og sad og nød drinks og øl på alle gadehjørner.

imageimageimage

Jeg gik tilfældigt forbi en tattoo biks, og tænkte at det kunne være sjovt at se hvilke priser de havde. Jeg gik fra butikken med en booket tid til næste morgen. Ved ikke lige hvad der skete, men jeg skulle altså have en tatovering. De havde tid dagen efter kl.10:00. Mit wakeup call var allerede 11:20, så jeg håbede at jeg kunne nå det hele. Resten af førstedagen blev brugt på shopping, hygge og afslapning på hotellet.

image

Mødtes til morgenmad med min supervisor og en af pigerne fra businessclass, og efterfølgende tog jeg til tattoo butikken. Jeg havde valgt motivet og nu skulle det være. Jeg har et hav af tattoos, men havde besluttet mig for at skulle få lidt mere seriøst tattoos. Haha. Ja ja tænker I der kender mig sikkert, men det er faktisk rigtigt nok. Her er resultatet: image

Jeg er blevet positivt overrasket over Skotland og Glasgow, og glæder mig faktisk til at komme tilbage. En ting er sikkert – næste gang skal jeg være kulturel og se noget af den smukke natur. Måske jeg skulle flyve dertil på et par fridage?

God søndag til jer alle! I nat flyver jeg tilbage til fantastiske Bangkok, Thailand.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg af bedste ven - FØDSELSDAG//