KONKURRENCE

Nyeste indkøb

Jeg er besat. Ja, det er jeg sgu. Besat af de fantastiske Nike Free. Det er mit 4 par, og jeg kan slet ikke få nok. Har aldrig nogensinde gået så godt, som siden jeg fik de her sko! Mummelum, og så endda på tilbud! :-) De sidste dage har været travle. Jeg hjalp til en firmafest i Aarhus forleden, og puuha hvor blev der langet mange Gin & Tonic’s over disken! Jeg skal hjælpe igen på fredag hvor endnu et stort firma holder fest! Min kommende uge kommer til at bestå af job, job, job og så et møde, en kærestedag med min dejlige kæreste som snart rejser, mere job – og så skal vi nordpå til mine forældre i weekenden. Det er vist på tide at de møder Mike, nu her inden vi skal flytte til Tyrkiet. De skal jo trods alt besøge os dernede! :-) Opdaterer meget snart noget mere! KLEM! :-)

 photo IMG_3562_zps2d0d0f4c.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE