New York pt. 2

Hjemmelavet sorbet

 photo IMG_2911_zps0a3963fa.jpg

Mmmhm. Hvem elsker ikke en lækker frisk sorbet? JEG GØR! Jeg har fundet en meget nem opskrift som er SÅ simpel at alle kan være med! De fleste springer over når der bliver talt om hjemmelavet sorbet, og ofte er det på grund af det besværlige i at skulle røre det ene eller andet sammen, piske æggehvider og tilsætte dette. DERFOR er denne opskrift bare så lækker!

Du skal bruge;

400 gram frosne bær. (Jeg bruger jordbær, for så undgår jeg de mange kerner i f.eks. hindbær)

3 dl. vand

1 dl. sukker

Fremgangsmåden er meget enkel. Du koger en sukkerlage ved at varme sukker og vand op. Så hælder du den varme masse over dine frosne bær, og så er det frem med stavblenderen. Du blender til massen er klumpefri. Du kan sagtens bruge en almindelig blender, men min stavblender er altså guden i mit køkken. Når massen er helt klumpefri, er den klar til fryser eller ismaskine. Massen er faktisk allerede en smule tyk, så hvis du har en ismaskine tager det kun en halv times tid, og så er der serveret. Putter du isen i fryseren, skal du huske at røre jævnligt, for så undgår du iskrystaller i isen. Jeg laver min på en meget billig ismaskine af mærket C3.

Hvis du bruger frosne hindbær, plejer jeg at bruge en smule ekstra sukker, for de kan ofte være meget sure!

VELBEKOMME! :-)

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York pt. 2